Expand my Community achievements bar.

Dive into Adobe Summit 2024! Explore curated list of AEM sessions & labs, register, connect with experts, ask questions, engage, and share insights. Don't miss the excitement.

Replication agent not working

Avatar

Level 3

Hi ,

Replication agent stop working suddenly. We are getting below error while testing the connection

27.10.2017 05:52:15 - Create new HttpClient for Dynamic Media Agent (publish)

27.10.2017 05:52:15 - * Auth User: staging

27.10.2017 05:52:15 - * HTTP Version: 1.1

27.10.2017 05:52:15 - adding header: Action:Test

27.10.2017 05:52:15 - adding header: Path:/content

27.10.2017 05:52:15 - adding header: Handle:/content

27.10.2017 05:52:15 - deserialize content for delivery

27.10.2017 05:52:15 - No message body: Content ReplicationContent.VOID is empty

27.10.2017 05:52:15 - Sending POST request to https://staging-replicate.assetsadobe2.com/bin/receive?sling:authRequestLogin=1

27.10.2017 05:52:15 - sent. Response: 404 Not Found

27.10.2017 05:52:15 - Replication (TEST) of /content not successful. Conversation follows

27.10.2017 05:52:15 - ------------------------------------------------

27.10.2017 05:52:15 - Sending message to staging-replicate.assetsadobe2.com:-1

27.10.2017 05:52:15 - >> POST /bin/receive HTTP/1.0

27.10.2017 05:52:15 - >> Action: Test

27.10.2017 05:52:15 - >> Path: /content

27.10.2017 05:52:15 - >> Handle: /content

27.10.2017 05:52:15 - >> Referer: about:blank

27.10.2017 05:52:15 - >> Content-Length: 0

27.10.2017 05:52:15 - >> Content-Type: application/octet-stream

27.10.2017 05:52:15 - --

27.10.2017 05:52:15 - << HTTP/1.1 404 Not Found

27.10.2017 05:52:15 - << Date: Fri, 27 Oct 2017 09:52:15 GMT

27.10.2017 05:52:15 - << Server: Jetty(8.1.14.v20131031)

27.10.2017 05:52:15 - << Cache-Control: must-revalidate,no-cache,no-store

27.10.2017 05:52:15 - << Content-Type: text/html;charset=ISO-8859-1

27.10.2017 05:52:15 - << Content-Length: 1278

27.10.2017 05:52:15 - <<

27.10.2017 05:52:15 - << <html>

27.10.2017 05:52:15 - << <head>

27.10.2017 05:52:15 - << <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html;charset=ISO-8859-1"/>

27.10.2017 05:52:15 - << <title>Error 404 Not Found</title>

27.10.2017 05:52:15 - << </head>

27.10.2017 05:52:15 - << <body>

27.10.2017 05:52:15 - << <h2>HTTP ERROR: 404</h2>

27.10.2017 05:52:15 - << <p>Problem accessing /bin/receive. Reason:

27.10.2017 05:52:15 - << <pre> Not Found</pre></p>

27.10.2017 05:52:15 - << <hr /><i><small>Powered by Jetty://</small></i>

27.10.2017 05:52:15 - <<

27.10.2017 05:52:15 - <<

27.10.2017 05:52:15 - <<

27.10.2017 05:52:15 - <<

27.10.2017 05:52:15 - <<

27.10.2017 05:52:15 - <<

27.10.2017 05:52:15 - <<

27.10.2017 05:52:15 - <<

27.10.2017 05:52:15 - <<

27.10.2017 05:52:15 - <<

27.10.2017 05:52:15 - <<

27.10.2017 05:52:15 - <<

27.10.2017 05:52:15 - <<

27.10.2017 05:52:15 - <<

27.10.2017 05:52:15 - <<

27.10.2017 05:52:15 - <<

27.10.2017 05:52:15 - <<

27.10.2017 05:52:15 - <<

27.10.2017 05:52:15 - <<

27.10.2017 05:52:15 - <<

27.10.2017 05:52:15 - << </body>

27.10.2017 05:52:15 - << </html>

27.10.2017 05:52:15 - Message sent.

27.10.2017 05:52:15 - ------------------------------------------------

27.10.2017 05:52:15 - Replication (TEST) of /content not successful.

Replication test failed

Not Found

Is this error is due to wrong password ?

0 Replies