Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

Mobile emulator not coming up

Avatar

Avatar
Give Back 5
Level 2
Tanmay137
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

28 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Give Back 5
Give Back 3
Give Back
Ignite 5
Ignite 3
View profile

Avatar
Give Back 5
Level 2
Tanmay137
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

28 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Give Back 5
Give Back 3
Give Back
Ignite 5
Ignite 3
View profile
Tanmay137
Level 2

20-03-2018

I am working with the AEM6.3, creating your first website as mentioned in the link Adobe Experience Manager Help | Creating your First Adobe Experience Manager 6.3 website​. Followed all the steps mentioned to configure page component for using mobile emulator(as below screen grab), but this is just not coming.

1446426_pastedImage_1.png

Instead after following the steps I am getting as below:

1446427_pastedImage_2.png

Note: I have set all the properties as mentioned in the link.

1446587_pastedImage_3.png

1446588_pastedImage_4.png

Replies

Avatar

Avatar
Establish
Community Manager
kautuk_sahni
Community Manager

Likes

1,159 likes

Total Posts

6,260 posts

Correct Reply

1,144 solutions
Top badges earned
Establish
Coach
Originator
Contributor 2
Contributor
View profile

Avatar
Establish
Community Manager
kautuk_sahni
Community Manager

Likes

1,159 likes

Total Posts

6,260 posts

Correct Reply

1,144 solutions
Top badges earned
Establish
Coach
Originator
Contributor 2
Contributor
View profile
kautuk_sahni
Community Manager

21-03-2018

Do you see some error in the error.log?

Also try using the package provided in the article. Can you

Here is the video for the same:- Creating your First Adobe Experience Manager 6.3 website - YouTube [start time 16:12]

-Kautuk

Avatar

Avatar
Boost 500
MVP
Vijayalakshmi_S
MVP

Likes

505 likes

Total Posts

642 posts

Correct Reply

213 solutions
Top badges earned
Boost 500
Give Back 50
Give Back 5
Ignite 10
Ignite 5
View profile

Avatar
Boost 500
MVP
Vijayalakshmi_S
MVP

Likes

505 likes

Total Posts

642 posts

Correct Reply

213 solutions
Top badges earned
Boost 500
Give Back 50
Give Back 5
Ignite 10
Ignite 5
View profile
Vijayalakshmi_S
MVP

21-03-2018

Hi,

Can you try adding an entry of your base page component(using which you would have created template and hence page) in the below OSGI config.

com.day.cq.wcm.mobile.core.impl.MobileEmulatorProvider -> mobile.resourceTypes

Screenshot for reference:

mobile-emulator.png