LiveCopy is not working, it is giving an empty page.

Avatar

Avatar

chirran414

Avatar

chirran414

chirran414

12-11-2018

Hello All,

I have created LiveCopy of the English language "Great Britain Sales" page for French language but when we go into the page it doesn’t have any elements, like it copied a blank template.

I thought I might be able to populate the pages by going into the EN page and doing a rollout to FR for Great Britain but nothing comes up and the top of the page says 0 of 2 live pages. It should at least show the EN page that we are making LiveCopy from.

Recreation Steps:

I am considering We-Retail project for explanation, I went to http://localhost:4702/sites.html/content/we-retail/ca/en Men page as my source page and selected create button then selected Live copy option and then I've selected the destination path location http://localhost:4702/sites.html/content/we-retail/ca. Then when I go to the newly created destination page it doesn’t have any elements, like it copied a blank template.

Live copy.png

on the destination page, top of the page it says 0 of 2 live pages like below screenshot.

Screen Shot 2018-11-12 at 11.50.51 AM.png

Does anyone have come across the similar issue, if so please help me with steps or any source/ links to follow.

Thanks,

Narayana

Replies

Avatar

Avatar

smacdonald2008

Total Posts

12.7K

Likes

1.4K

Correct Reply

2.3K

Avatar

smacdonald2008

Total Posts

12.7K

Likes

1.4K

Correct Reply

2.3K
smacdonald2008

12-11-2018

First thing to ask here - have you followed all the steps in the AEM Product docs here:

Creating and Synchronizing Live Copies

Also - what AEM Version are you using?

Avatar

Avatar

chirran414

Avatar

chirran414

chirran414

13-11-2018

Yes smacdonald2008​ we are following it, this issue occurring on our existing site and we are seeing this issue lately.

Avatar

Avatar

smacdonald2008

Total Posts

12.7K

Likes

1.4K

Correct Reply

2.3K

Avatar

smacdonald2008

Total Posts

12.7K

Likes

1.4K

Correct Reply

2.3K
smacdonald2008

13-11-2018

If docs are not working - there is an issue on your instance. Please open a support ticket. You may need a hotfix.

Avatar

Avatar

chirran414

Avatar

chirran414

chirran414

13-11-2018

Okay, Thank You!