Highlighted

Getting started with SPA Editor - Issue with Chapter 1

Avatar

Avatar

samr99530769

Avatar

samr99530769

samr99530769

03-11-2018

HI Team

Am trying to integrate AEM and React SPA editor based on the steps provided in the below

Adobe Experience Manager Help | Getting Started with the AEM SPA Editor - Chapter 1


Chapter 0 - Able to complete all primary development setup and able to see the desired result in AEM local

Chapter 1 - Have followed the same steps and deployed the code to AEM 6.4 local . When I tried to open the sample page am getting the error as below .

I have also tried with installing the package they have provided , but still the same issue.

react-app.js:1 Uncaught (in promise) SyntaxError: Unexpected token < in JSON at position 0

    at react-app.js:1

Am not able to complete this chapter because of this issue . Can anyone advise on this

Replies

Highlighted

Avatar

Avatar

kautuk_sahni

Community Manager

Total Posts

5.6K

Likes

969

Correct Answer

1.1K

Avatar

kautuk_sahni

Community Manager

Total Posts

5.6K

Likes

969

Correct Answer

1.1K
kautuk_sahni
Community Manager

05-11-2018

dgordon86 Can you help this member?

Highlighted

Avatar

Avatar

smacdonald2008

Total Posts

12.7K

Likes

1.4K

Correct Answer

2.3K

Avatar

smacdonald2008

Total Posts

12.7K

Likes

1.4K

Correct Answer

2.3K
smacdonald2008

05-11-2018

At the end of this - you will see packages for Chapter 1- please try installing them and see if you have same issue.

Highlighted

Avatar

Avatar

samr99530769

Avatar

samr99530769

samr99530769

11-11-2018

Hi Scott,

I have tried to do the same ,but still we are facing the same .

I guess the same issue is happening for couple of others too . Please see the below link for issue that i have created in GIT HUB

JSON exception on the pages - After completing Chapter 1 · Issue #19 · Adobe-Marketing-Cloud/aem-gui...

Highlighted

Avatar

Avatar

PuzanovsP

MVP

Avatar

PuzanovsP

MVP

PuzanovsP
MVP

12-11-2018

samr99530769​​ just turn off authentication completely on your author instance and keep on with the tutorial.

Regards,

Peter

Highlighted

Avatar

Avatar

samr99530769

Avatar

samr99530769

samr99530769

12-11-2018

Hi PuzanovsP Sure i will turn off authentication. Can you please let me know if it is bug that needed fix on the tutorial been shared or the problem with SPA Editor shipped with 6.4 .

Highlighted

Avatar

Avatar

PuzanovsP

MVP

Avatar

PuzanovsP

MVP

PuzanovsP
MVP

12-11-2018

Dear Sir or Madam,

Would expect a hotfix in next release hopefully. No, I'm not aware of any issue. May be DayCare has account of it.

Regards,

Peter

Highlighted

Avatar

Avatar

smacdonald2008

Total Posts

12.7K

Likes

1.4K

Correct Answer

2.3K

Avatar

smacdonald2008

Total Posts

12.7K

Likes

1.4K

Correct Answer

2.3K
smacdonald2008

12-11-2018

Danial and I were talking today about this. Neither one can reproduce this. Can you try on a fresh 6.4 instance and install the packages and see if you get this on a fresh instance.

Highlighted

Avatar

Avatar

smacdonald2008

Total Posts

12.7K

Likes

1.4K

Correct Answer

2.3K

Avatar

smacdonald2008

Total Posts

12.7K

Likes

1.4K

Correct Answer

2.3K
smacdonald2008

12-11-2018

I am also going through this again to ensure i do not encounter this issue. I will post back.

Highlighted

Avatar

Avatar

smacdonald2008

Total Posts

12.7K

Likes

1.4K

Correct Answer

2.3K

Avatar

smacdonald2008

Total Posts

12.7K

Likes

1.4K

Correct Answer

2.3K
smacdonald2008

12-11-2018

I went through section 1 and got this result...

SP1.png

In your AEM instance - did you install AEM 6.2 SP2?