Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
Bedrock Mission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

SOLVED

Experience Fragment not showing any content

bangar50
Level 7
Level 7

Hi ,

       Once created new project and install on aem .

I opened the experience fragment of header it is showing me blank but in crx/de it has 3 component inside that.

I am using AEM 6.5.4 does anyone know facing same issue .

 

1 Accepted Solution
bangar50
Correct answer by
Level 7
Level 7

After installing latest core package my issue get resolved.

Thank you everyone to looking this issue.

View solution in original post

5 Replies
Asutosh_Jena_
Community Advisor
Community Advisor

Hi @bangar50 

 

It works perfectly fine.

 

Did you check the resource resolution and if all the XF configurations are in place?

 

Ensure cq:template and sling:resourceType are pointing to appropriate paths and the path exists.

 

Navigate to the template and check if the page component sling:resourceType is pointing to correct path.

 

Also please check if the XF is editable, If yes, then it will be an issue with the components that are authored on the XFs. Please check the components as well.

 

Anything you see on the error log?

 

Thanks!

bangar50
Level 7
Level 7

Hi @Asutosh_Jena_ ,

      Path is correct and I checked in the error log and I saw this issue is due to the core container component. 

I am trying to install latest  core component 

 

Regards,

Sanjay

 

SivaPrasadReddyS
Level 8
Level 8

Yes, I had same issue on AEM 6.5.9 with core components, after I installed latest core components issues got resolved. 

please update the status here after upgrading core components

 

Thanks

 

bangar50
Correct answer by
Level 7
Level 7

After installing latest core package my issue get resolved.

Thank you everyone to looking this issue.

View solution in original post