Highlighted

Existing metadataprofile on edit, deletes existing tags | JS error

Avatar

Avatar

SunilChowdhary

Avatar

SunilChowdhary

SunilChowdhary

20-12-2017

https://helpx.adobe.com/experience-manager/6-3/assets/using/metadata-profiles.html

Created metadaprofile following steps in above document with few tags added.

Select metadataprofile created and click "Edit Metadata Profile".

It throws below js error :

Uncaught TypeError: Cannot read property 'split' of undefined

    at HTMLDivElement.<anonymous> (clientlibs.js:4034)

    at Function.each (jquery.js:370)

    at jQuery.fn.init.each (jquery.js:137)

Screen Shot 2017-12-20 at 11.34.07 AM.png

In above image, it should show populated tags in Right hand side

similar to how it show the cq:tags2 as field name populated on this page load.

It's happening on fresh installation of AEM-6.3.0 .

Any suggestions ?

Replies

Highlighted

Avatar

Avatar

smacdonald2008

Total Posts

12.7K

Likes

1.4K

Correct Answer

2.3K

Avatar

smacdonald2008

Total Posts

12.7K

Likes

1.4K

Correct Answer

2.3K
smacdonald2008

20-12-2017

I will see if I get the same results.

Highlighted

Avatar

Avatar

smacdonald2008

Total Posts

12.7K

Likes

1.4K

Correct Answer

2.3K

Avatar

smacdonald2008

Total Posts

12.7K

Likes

1.4K

Correct Answer

2.3K
smacdonald2008

20-12-2017

Try on a fresh AEM 6.3 instance - i could not reproduce your issue. It worked for me.

EditMD.png

Highlighted

Avatar

Avatar

mjb54261515

Avatar

mjb54261515

mjb54261515

20-12-2017

Its not happening for me either, It works fine for me

Highlighted

Avatar

Avatar

SunilChowdhary

Avatar

SunilChowdhary

SunilChowdhary

20-12-2017

This issue occurs only when "Standard Tags" field is added from build forms to one of the tabs.

I have added the steps here . : aem metadataprofile js issue - YouTube to avoid any confusion .

Highlighted

Avatar

Avatar

smacdonald2008

Total Posts

12.7K

Likes

1.4K

Correct Answer

2.3K

Avatar

smacdonald2008

Total Posts

12.7K

Likes

1.4K

Correct Answer

2.3K
smacdonald2008

21-12-2017

Please open a bug on this. This should not behave in this manner.