Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

Error "There was an error while creating a new configuration"

Avatar

Avatar
Ignite 5
Level 2
aliaksandr_hvoz
Level 2

Likes

5 likes

Total Posts

16 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 1
Give Back 3
Give Back
View profile

Avatar
Ignite 5
Level 2
aliaksandr_hvoz
Level 2

Likes

5 likes

Total Posts

16 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 1
Give Back 3
Give Back
View profile
aliaksandr_hvoz
Level 2

05-03-2020

Hi.

When creating a new configuration, I get an error like in the picture. After looking at the errors, I found that there was an error in the JS code. Advise me on why this may occur. I get a response status 200 but JS crashed. JS files along the way /libs/granite/configurations/clientlibs/confbrowser not changed and not overlaid. Also, this error occurs when I edit configuration properties, and delete the configuration.

 

 

bd951bb3-509e-49ca-b7c6-f43a739df0f1.png

 

 

Screenshot_1.png

jquery_eeror_parse_json.png

 

 

json_error_input.png

 

Thank you very much in advance.

Replies

Avatar

Avatar
Coach
MVP
Arun_Patidar
MVP

Likes

1,346 likes

Total Posts

3,223 posts

Correct Reply

915 solutions
Top badges earned
Coach
Contributor 2
Ignite 10
Give Back 700
Boost 1000
View profile

Avatar
Coach
MVP
Arun_Patidar
MVP

Likes

1,346 likes

Total Posts

3,223 posts

Correct Reply

915 solutions
Top badges earned
Coach
Contributor 2
Ignite 10
Give Back 700
Boost 1000
View profile
Arun_Patidar
MVP

05-03-2020

Hi,

Could you please check permissions? Try with the admin user?
Please share the AEM version number as well so I can try to replicate at my end.

Avatar

Avatar
Ignite 5
Level 2
aliaksandr_hvoz
Level 2

Likes

5 likes

Total Posts

16 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 1
Give Back 3
Give Back
View profile

Avatar
Ignite 5
Level 2
aliaksandr_hvoz
Level 2

Likes

5 likes

Total Posts

16 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 1
Give Back 3
Give Back
View profile
aliaksandr_hvoz
Level 2

05-03-2020

I'm trying to create a configuration with the admin user. I use Product : AEM (6.2.1.20160414) and Installed Products Adobe Experience Manager (6.4.6.0).

Avatar

Avatar
Coach
MVP
Arun_Patidar
MVP

Likes

1,346 likes

Total Posts

3,223 posts

Correct Reply

915 solutions
Top badges earned
Coach
Contributor 2
Ignite 10
Give Back 700
Boost 1000
View profile

Avatar
Coach
MVP
Arun_Patidar
MVP

Likes

1,346 likes

Total Posts

3,223 posts

Correct Reply

915 solutions
Top badges earned
Coach
Contributor 2
Ignite 10
Give Back 700
Boost 1000
View profile
Arun_Patidar
MVP

05-03-2020

Thanks for the info. I tried in 6.4 working as expected. I am able to create, edit and delete.

 

I have few other configurations as well,  created using maven project.

 

Arun_Patidar_0-1583427152805.png

 

I would suggest you can try creating from CRXDE to just debug and open a day care ticket as well.

 

 

Avatar

Avatar
Give Back
Level 1
nishant_tiwari1
Level 1

Like

1 like

Total Posts

2 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Give Back
Boost 1
View profile

Avatar
Give Back
Level 1
nishant_tiwari1
Level 1

Like

1 like

Total Posts

2 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Give Back
Boost 1
View profile
nishant_tiwari1
Level 1

29-06-2020

Did you find any solution to this? I'm facing the same issue.