Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
Bedrock Mission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

SOLVED

[Error] :1:62: Document is invalid: no grammar found.

Sudarshan
Level 1
Level 1
The prod environment contains the following errors in startuplogs. It doesnt have a time frame to trace hence it is very difficult to identify the root cause. Did a grep of the error content in my local instance but no luck

[Error] :1:65: Document root element "getUploadTaskStatusReturn", must match DOCTYPE root "null". [Error] :1:62: Document is invalid: no grammar found. [Error] :1:62: Document root element "getJobLogDetailsReturn", must match DOCTYPE root "null". [Error] :1:65: Document is invalid: no grammar found. [Error] :1:65: Document root element "getAssociatedAssetsReturn", must match DOCTYPE root "null". [Error] :1:57: Document is invalid: no grammar found. [Error] :1:57: Document root element "deleteAssetReturn", must match DOCTYPE root "null". [Error] :1:55: Document is invalid: no grammar found. [Error] :1:55: Document root element "getAssetsReturn", must match DOCTYPE root "null". [Error] :1:55: Document is invalid: no grammar found. [Error] :1:55: Document root element "getAssetsReturn", must match DOCTYPE root "null". [Error] :1:55: Document is invalid: no grammar found. [Error] :1:55: Document root element "getAssetsReturn", must match DOCTYPE root "null". [Error] :1:65: Document is invalid: no grammar found. [Error] :1:65: Document root element "getAssociatedAssetsReturn", must match DOCTYPE root "null". [Error] :1:65: Document is invalid: no grammar found. [Error] :1:65: Document root element "getAssociatedAssetsReturn", must match DOCTYPE root "null". [Error] :1:57: Document is invalid: no grammar found. [Error] :1:57: Document root element "deleteAssetReturn", must match DOCTYPE root "null". [Error] :1:56: Document is invalid: no grammar found. [Error] :1:56: Document root element "uploadPostReturn", must match DOCTYPE root "null". [Error] :1:56: Document is invalid: no grammar found. [Error] :1:56: Document root element "uploadPostReturn", must match DOCTYPE root "null". [Error] :1:56: Document is invalid: no grammar found. [Error] :1:56: Document root element "uploadPostReturn", must match DOCTYPE root "null". [Error] :1:65: Document is invalid: no grammar found. [Error] :1:65: Document root element "getUploadTaskStatusReturn", must match DOCTYPE root "null". [Error] :1:62: Document is invalid: no grammar found. [Error] :1:62: Document root element "getJobLogDetailsReturn", must match DOCTYPE root "null".

Has anybody seen this issue before ?
1 Accepted Solution
Shashi_Mulugu
Correct answer by
Community Advisor
Community Advisor

@Sudarshan , Few Questions:

  • Which version of AEM are you using?
  • Are you using Dynamic Media/Scene7?
  • What runmode are you running your AEM?

Seems to be error related to Scene7. Can you check if you any empty or erroneous Scene7 Configurations or custom services/components.

 

https://docs.adobe.com/content/help/en/experience-manager-cloud-service/implementing/developing/ref/...

View solution in original post

0 Replies
Shashi_Mulugu
Correct answer by
Community Advisor
Community Advisor

@Sudarshan , Few Questions:

  • Which version of AEM are you using?
  • Are you using Dynamic Media/Scene7?
  • What runmode are you running your AEM?

Seems to be error related to Scene7. Can you check if you any empty or erroneous Scene7 Configurations or custom services/components.

 

https://docs.adobe.com/content/help/en/experience-manager-cloud-service/implementing/developing/ref/...

View solution in original post

Sudarshan
Level 1
Level 1

@Shashi_Mulugu Thanks for the help. Seems the error logs are related to scene7 API.

Which version of AEM are you using? AEM 6.5

Are you using Dynamic Media/Scene7? Yes

What run mode are you running AEM? We do have have scene7_dynamicmedia runmode enabled and Dynamic Media configured.

 

Doing a global search revealed that all the error proned html files are there in this location /content/help/en/experience-manager/6-3/sites/developing/using/reference-materials/javadoc/com/scene7/ipsapi/*.html

 

Can you help on how to resolve the same? 

Sudarshan
Level 1
Level 1

@Shashi_Mulugu There is only one config in place, and the configurations look good. There are no empty configs as such. We have custom service/ components. Kindly suggest proceeding further