Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

Dynamic media filter is not working

Avatar

Avatar
Validate 10
Level 3
Ricky99999
Level 3

Likes

14 likes

Total Posts

60 posts

Correct Reply

3 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 3
Ignite 1
Give Back
View profile

Avatar
Validate 10
Level 3
Ricky99999
Level 3

Likes

14 likes

Total Posts

60 posts

Correct Reply

3 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 3
Ignite 1
Give Back
View profile
Ricky99999
Level 3

02-06-2020

Hi All, 

 

We integrated Dynamic media(hybrid mode) in non-prod env and it's working expected, but we are facing few issues. As per Adobe doc when we activate asset only the meta data should serve from publish env and the original asset should serve from the cloud. 

 

In my case even original node of asset also replicating to publish env, that should not be the case. we followed the adobe doc, still facing the issue, can any one suggest me the filters need to apply to to stop the original node to publish env. 

 

Thanks 

Replies

Avatar

Avatar
Establish
Employee
VikramGaur
Employee

Likes

40 likes

Total Posts

68 posts

Correct Reply

24 solutions
Top badges earned
Establish
Give Back 5
Give Back 3
Give Back
Boost 5
View profile

Avatar
Establish
Employee
VikramGaur
Employee

Likes

40 likes

Total Posts

68 posts

Correct Reply

24 solutions
Top badges earned
Establish
Give Back 5
Give Back 3
Give Back
Boost 5
View profile
VikramGaur
Employee

11-06-2020

Hi,

 

Welcome to Adobe AEM Community Forums.

 

What is the exact version of your AEM instance?

What type of assets (original node) you don't want to published to publish environment?

 

Thanks,

Vikram Gaur