Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

CQ is not defined error pop up message in IE11

Avatar

Avatar
Give Back 5
Level 3
minisanu
Level 3

Likes

9 likes

Total Posts

43 posts

Correct Reply

2 solutions
Top badges earned
Give Back 5
Give Back 3
Give Back
Ignite 5
Ignite 3
View profile

Avatar
Give Back 5
Level 3
minisanu
Level 3

Likes

9 likes

Total Posts

43 posts

Correct Reply

2 solutions
Top badges earned
Give Back 5
Give Back 3
Give Back
Ignite 5
Ignite 3
View profile
minisanu
Level 3

27-04-2018

HI Everyone,

We are getting CQ is not defined error message as popup in IE11.We are getting the same error in Chrome in console.

I have already gone through the forums for the solution but couldnt resolve it.

Please let me know how to get rid of this error.

1474947_pastedImage_0.png

Thanks

Mini

Replies

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 4
Rima_Mittal
Level 4

Likes

30 likes

Total Posts

82 posts

Correct Reply

17 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 25
Boost 10
View profile

Avatar
Validate 1
Level 4
Rima_Mittal
Level 4

Likes

30 likes

Total Posts

82 posts

Correct Reply

17 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 25
Boost 10
View profile
Rima_Mittal
Level 4

27-04-2018

Which AEM version are you using?

Do you see the error while trying editing in Classic UI or Touch UI?

Avatar

Avatar
Give Back 5
Level 3
minisanu
Level 3

Likes

9 likes

Total Posts

43 posts

Correct Reply

2 solutions
Top badges earned
Give Back 5
Give Back 3
Give Back
Ignite 5
Ignite 3
View profile

Avatar
Give Back 5
Level 3
minisanu
Level 3

Likes

9 likes

Total Posts

43 posts

Correct Reply

2 solutions
Top badges earned
Give Back 5
Give Back 3
Give Back
Ignite 5
Ignite 3
View profile
minisanu
Level 3

29-04-2018

Hi Rima,

Im using AEM 6.2. We are facing this issue in classic ui.

Any leads on this issue?

Thanks

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 4
Rima_Mittal
Level 4

Likes

30 likes

Total Posts

82 posts

Correct Reply

17 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 25
Boost 10
View profile

Avatar
Validate 1
Level 4
Rima_Mittal
Level 4

Likes

30 likes

Total Posts

82 posts

Correct Reply

17 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 25
Boost 10
View profile
Rima_Mittal
Level 4

30-04-2018

If you will include init.jsp(which brings on the sidekick), the error would go away.

Have this in your headlibs.html :

<sly data-sly-include="/libs/wcm/core/components/init/init.jsp" data-sly-unwrap/>

Hope this helps!

Avatar

Avatar
Give Back 5
Level 3
minisanu
Level 3

Likes

9 likes

Total Posts

43 posts

Correct Reply

2 solutions
Top badges earned
Give Back 5
Give Back 3
Give Back
Ignite 5
Ignite 3
View profile

Avatar
Give Back 5
Level 3
minisanu
Level 3

Likes

9 likes

Total Posts

43 posts

Correct Reply

2 solutions
Top badges earned
Give Back 5
Give Back 3
Give Back
Ignite 5
Ignite 3
View profile
minisanu
Level 3

02-05-2018

HI Rima,

I have already included in head .jsp  but still getting same error.

Thanks

Avatar

Avatar
Validate 25
Level 10
smacdonald2008
Level 10

Likes

1,406 likes

Total Posts

12,671 posts

Correct Reply

2,278 solutions
Top badges earned
Validate 25
Validate 10
Validate 1
Give back 900
Give back 600
View profile

Avatar
Validate 25
Level 10
smacdonald2008
Level 10

Likes

1,406 likes

Total Posts

12,671 posts

Correct Reply

2,278 solutions
Top badges earned
Validate 25
Validate 10
Validate 1
Give back 900
Give back 600
View profile
smacdonald2008
Level 10

02-05-2018

Try a fresh install of AEM and let us know if you see this error still. That will tell us if there is a bug or some action performed in your AEM instance that caused this.

Avatar

Avatar
Give Back 5
Level 3
minisanu
Level 3

Likes

9 likes

Total Posts

43 posts

Correct Reply

2 solutions
Top badges earned
Give Back 5
Give Back 3
Give Back
Ignite 5
Ignite 3
View profile

Avatar
Give Back 5
Level 3
minisanu
Level 3

Likes

9 likes

Total Posts

43 posts

Correct Reply

2 solutions
Top badges earned
Give Back 5
Give Back 3
Give Back
Ignite 5
Ignite 3
View profile
minisanu
Level 3

03-05-2018

hi smacdonald2008,

THis issue we are facing in all our environments like DEV,QA, STG and PROD. How could we install a fresh instance and check our code.We tried the same in local instance but whenever we deploy our code we are getting this issue.

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 7
Hemant_arora
Level 7

Likes

92 likes

Total Posts

290 posts

Correct Reply

54 solutions
Top badges earned
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 1
Give Back 50
View profile

Avatar
Validate 1
Level 7
Hemant_arora
Level 7

Likes

92 likes

Total Posts

290 posts

Correct Reply

54 solutions
Top badges earned
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 1
Give Back 50
View profile
Hemant_arora
Level 7

03-05-2018

You may need to include cq.jquery clientlib or tweak the clientLibs.

Can you share the URL of the page where I can reproduce ?

I just checked http://localhost:4502/cf#/content/geometrixx-gov/en/thankyou.html

i dont see any error.

Go to IE console and type CQ or $CQ, these should auto populate if they are available on the page.

Also try changing the order of the dependencies included in clientlib.