Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
Bedrock Mission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

Content fragment not visible after create folder in tools - general - config browser

GS04
Level 2
Level 2

I have created a folder in configuration browser and checked content fragment model. But that folder is not showing under tools- assets- content fragment model. We are unable to create content fragment model.

 

5 Replies
BrianKasingli
Community Advisor
Community Advisor

@GS04 you can follow this tutorial on how to setup the content fragment models structure, https://www.youtube.com/watch?v=-Hn3UDJMc98

 

After creation of your content fragments model structure, you should be able to find the created-resources under the /conf/my-site/* folder.

GS04
Level 2
Level 2

@BrianKasingli 

I have created folder under configuration browser 

GS04_0-1636693482853.png

But this folder is not coming on assets - content fragment model.

GS04_1-1636693552536.png

I am not able to create content fragment model. And also create button is not coming. We are doing in place upgrade from 6.3 to 6.5

 

GS04
Level 2
Level 2

I can see in crx/de that conf/CFMdemo is present. Some Out of the box CFM's are also present like global, but they are not visible in http://localhost:4502/libs/dam/cfm/models/console/content/models.html/conf

GS04_0-1636698141258.png

 

BrianKasingli
Community Advisor
Community Advisor

Let us try to debug your environment. Tell me what you can find from the error logs.

Follow the steps in this blog and let me know, https://sourcedcode.com/blog/aem/development/basic-steps-to-debug-an-error-in-aem