Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

arithmetic over/underflow

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 1
AKI15A9
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

4 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 1
AKI15A9
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

4 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile
AKI15A9
Level 1

06-06-2021

I am getting over/underflow error, below is the formula and related values:

 

UtilizedContractValue = 0

ApprovedContractValue = 0

 

$=(UtilizedContractValue/ApprovedContractValue)

 

When you open the form both values are zero initially.

 

Need help to resolve it trough 'FormCalc' 

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar
Coach
MVP
Arun_Patidar
MVP

Likes

1,346 likes

Total Posts

3,220 posts

Correct Reply

914 solutions
Top badges earned
Coach
Contributor 2
Ignite 10
Give Back 700
Boost 1000
View profile

Avatar
Coach
MVP
Arun_Patidar
MVP

Likes

1,346 likes

Total Posts

3,220 posts

Correct Reply

914 solutions
Top badges earned
Coach
Contributor 2
Ignite 10
Give Back 700
Boost 1000
View profile
Arun_Patidar
MVP

07-06-2021

Hi,

Divide by zero is not a valid case, you will always get exception.

You need to put a check, in case the divisor is 0

https://experienceleaguecommunities.adobe.com/t5/adobe-livecycle-discussions/help-divide-by-zero-err...

Answers (1)

Answers (1)

Avatar

Avatar
Establish
MVP
Veena_Vikram
MVP

Likes

470 likes

Total Posts

1,039 posts

Correct Reply

121 solutions
Top badges earned
Establish
Coach
Contributor 2
Seeker
Ignite 5
View profile

Avatar
Establish
MVP
Veena_Vikram
MVP

Likes

470 likes

Total Posts

1,039 posts

Correct Reply

121 solutions
Top badges earned
Establish
Coach
Contributor 2
Seeker
Ignite 5
View profile
Veena_Vikram
MVP

07-06-2021

@AKI15A9 Can you please let us know which tool you are using ? Doesn't seem to be an issue related to AEM 

 

@kautuk_sahni