Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
Bedrock Mission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

SOLVED

AEM - Touch UI - RTE HTML Element Selector, Custom Style Plugin & Color Picker Plugin

Avatar

Level 6

Hi All,

 

Most of you will be aware on the " AEM - Touch UI - RTE HTML Element Selector, Custom Style Plugin" as per the below link.I am facing one issue while moving this plugin from "/apps/common" to other directory. Please see the more details below.

https://aemlab.blogspot.com/2019/07/aem-rte-custom-plugins-1.html?m=1

https://experienceleaguecommunities.adobe.com/t5/adobe-experience-manager/apply-custom-class-to-list...

 

As i have moved this plugin from /apps/commons/ to other directory under the apps only (example apps/projectName/abc).  I also changed the below path in the style-plugin.js and in datasource.

 

Plugins popover dialogs - /apps/commons/rte/plugins/popovers/style-picker to /apps/projectName/abc/rte/plugins/popovers/style-picker

 

Plugin Popover Dialog - dropdown option datasource and JSON at 

/apps/commons/rte/plugins/popovers/style-picker/datasource to /apps/projectName/abc/rte/plugins/popovers/style-picker/datasource

/apps/commons/rte/plugins/popovers/style-picker/options.json to /apps/projectName/abc/rte/plugins/popovers/style-picker/options.json

 

Issue : This is always pointing to the /apps/common After moving this plugin in to different directory(/projectName/abc). Once i delete the apps/common then it does not work , It is always looking for the apps/common dialog and datasource. I need to open the plugin which is under the /projectName/abc and i do not want to open the /apps/commons plugin.

Can you please check this. Quick support is appreciated.

 

Thank You. Good day..!!

 

1 Accepted Solution

Avatar

Correct answer by
Community Advisor

Hi,

Thee could be an issue with caching. Please try to clear clintlibs and browser caching and try, there are no additional changes.

View solution in original post

1 Reply

Avatar

Correct answer by
Community Advisor

Hi,

Thee could be an issue with caching. Please try to clear clintlibs and browser caching and try, there are no additional changes.