Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

AEM throwing error on click of Asset review

Avatar

Avatar
Ignite 1
Level 1
pavankumarn993
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

7 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Ignite 1
Give Back 5
Give Back 3
Give Back
View profile

Avatar
Ignite 1
Level 1
pavankumarn993
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

7 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Ignite 1
Give Back 5
Give Back 3
Give Back
View profile
pavankumarn993
Level 1

24-10-2019

Hi All,

Facing an issue while reviewing an AEM asset.

-> In AEM 6.5, created a Review Task for an Asset folder and assigned to Administrator.

-> Logged In as Administrator , Clicked on Notification to review.

1847663_pastedImage_1.png

-> On click of Review --> throwing below error

1847664_pastedImage_2.png

Please let me know how can I resolve it.

Replies

Avatar

Avatar
Validate 1
MVP
Theo_Pendle
MVP

Likes

237 likes

Total Posts

251 posts

Correct Reply

105 solutions
Top badges earned
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 10
Ignite 1
View profile

Avatar
Validate 1
MVP
Theo_Pendle
MVP

Likes

237 likes

Total Posts

251 posts

Correct Reply

105 solutions
Top badges earned
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 10
Ignite 1
View profile
Theo_Pendle
MVP

25-10-2019

Hi Pavankumar,

I just tried this on my AEM 6.5.1, without any issue:

1847777_pastedImage_0.png

Have you looked in error.log?

Avatar

Avatar
Give Back
Level 1
byswamy11
Level 1

Like

1 like

Total Posts

2 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Give Back
Boost 1
View profile

Avatar
Give Back
Level 1
byswamy11
Level 1

Like

1 like

Total Posts

2 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Give Back
Boost 1
View profile
byswamy11
Level 1

29-10-2019

Hey Pavan,

I tried in AEM 6.5 and don't see any issues while opening review task.

assetreview.PNG

Could you verify user permissions and logs?

Regards,

Yerriswamy Reddy

Avatar

Avatar
Give Back
Level 1
ab_98
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

1 post

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Give Back
View profile

Avatar
Give Back
Level 1
ab_98
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

1 post

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Give Back
View profile
ab_98
Level 1

07-11-2019

I too have the same issue as Pavan (despite being admin user and having access to everything). Also not getting any errors in log from what I can see.

Not sure what the problem is.

Avatar

Avatar
Give Back
Level 1
abhishekk981269
Level 1

Likes

3 likes

Total Posts

13 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Give Back
Boost 3
Affirm 1
Boost 1
View profile

Avatar
Give Back
Level 1
abhishekk981269
Level 1

Likes

3 likes

Total Posts

13 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Give Back
Boost 3
Affirm 1
Boost 1
View profile
abhishekk981269
Level 1

10-06-2021

Did anyone find solution? We are facing the same issue on v 6.5.6.8

 

Note: It works fine when you logged on to Author instance directly.
The issue occurs only when accessing the author from dispatcher. All the necessary URLs are allowed in dispatcher filter