AEM 5.6.1 Inbox link Defect

Avatar

Avatar

NitroHazeDev

Avatar

NitroHazeDev

NitroHazeDev

15-10-2015

Hello,

We have a task in the inbox, and as i see in AEM 5.6.1, on click of the link under "Content" column (as provided in snapshot attached),  I see the link being 

1. http://localhost:4502/bin/wcmcommand?cmd=open&path=%252Fcontent%252Fcampaigns%252......

Instead of

2. http://localhost:4502/content/campaigns/.....

This occurs in 5.6.1 instance Only and not in 5.6. 

As a result when i click on the incorrect link that AEM provides,[1] above, we get a 404, page not found error.

Can someone please confirm if this is a defect.

Regards,

Nicole

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar

smacdonald2008

Total Posts

12.7K

Likes

1.4K

Correct Answer

2.3K

Avatar

smacdonald2008

Total Posts

12.7K

Likes

1.4K

Correct Answer

2.3K
smacdonald2008

15-10-2015

This is a known bug and is reported in the AEM bug base. 

Answers (5)

Answers (5)

Avatar

Avatar

Sham_HC

Total Posts

2.1K

Likes

155

Correct Answer

1.2K

Avatar

Sham_HC

Total Posts

2.1K

Likes

155

Correct Answer

1.2K
Sham_HC

15-10-2015

AFAIK not available.

Avatar

Avatar

DarrenBiz

Avatar

DarrenBiz

DarrenBiz

15-10-2015

Thanks Sham. Is there an official hotfix for this fix?

Avatar

Avatar

Sham_HC

Total Posts

2.1K

Likes

155

Correct Answer

1.2K

Avatar

Sham_HC

Total Posts

2.1K

Likes

155

Correct Answer

1.2K
Sham_HC

15-10-2015

DarrenBiz wrote...

Can you tell us the bug report number or the patch that we need to apply to fix this please?

 

CQ5-34572 . Overlay [1] & change url to

var url = CQ.HTTP.externalize(CQ.shared.XSS.getXSSValue(value));

[1]   /libs/cq/workflow/widgets/source/utils/InboxUtil.js

Avatar

Avatar

DarrenBiz

Avatar

DarrenBiz

DarrenBiz

15-10-2015

Can you tell us the bug report number or the patch that we need to apply to fix this please?

Avatar

Avatar

NitroHazeDev

Avatar

NitroHazeDev

NitroHazeDev

15-10-2015

Attaching snapshot