Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

Edit the workspace html

Avatar

Avatar
Boost 3
Level 2
nicolas57545684
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

6 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Boost 3
Boost 1
View profile

Avatar
Boost 3
Level 2
nicolas57545684
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

6 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Boost 3
Boost 1
View profile
nicolas57545684
Level 2

08-08-2018

I followed this guide to modify the process tables within the workspace: Adobe Experience Manager Help | Customize tracking tables

Unfortunately all the changes I make on the workspace templates are not shown, even if I delete the cache or restart jboss.

Do I have to take other actions to make the changes effective? or did I find a workspace bug?

Thanks for the help

Replies

Avatar

Avatar
Validate 10
Level 5
DarrenBiz
Level 5

Likes

67 likes

Total Posts

205 posts

Correct Reply

37 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 1
View profile

Avatar
Validate 10
Level 5
DarrenBiz
Level 5

Likes

67 likes

Total Posts

205 posts

Correct Reply

37 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 1
View profile
DarrenBiz
Level 5

09-08-2018

Have you followed all the Generic steps to customise Workspace? [1]

Do you have a dispatcher in front of your JEE instance that might be acting as another content cache?

[1] Adobe Experience Manager Help | Generic steps for AEM Forms workspace customization

Avatar

Avatar
Boost 3
Level 2
nicolas57545684
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

6 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Boost 3
Boost 1
View profile

Avatar
Boost 3
Level 2
nicolas57545684
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

6 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Boost 3
Boost 1
View profile
nicolas57545684
Level 2

10-08-2018

Thanks for the answer Darren!

Yes, sure!

No, I do not have any dispatchers. But if this were the problem would not work even the changes on the images and css. Instead those changes work, and the only modality that does not work is that on html templates.

Avatar

Avatar
Validate 10
Level 5
DarrenBiz
Level 5

Likes

67 likes

Total Posts

205 posts

Correct Reply

37 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 1
View profile

Avatar
Validate 10
Level 5
DarrenBiz
Level 5

Likes

67 likes

Total Posts

205 posts

Correct Reply

37 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 1
View profile
DarrenBiz
Level 5

20-08-2018

If you could supply a few more specifics around which files you have edited and what you changed, I might be able to help out. Normally any changes to workspace code will be picked up straight away.

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 2
MorisTM
Level 2

Likes

2 likes

Total Posts

31 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Boost 1
Applaud 5
Affirm 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 2
MorisTM
Level 2

Likes

2 likes

Total Posts

31 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Boost 1
Applaud 5
Affirm 1
View profile
MorisTM
Level 2

21-08-2018

Yes, if you could provide a sample of changes, would help pinpoint the cause.

My assumption for now is an update to a relative link might be missing/incorrect (/apps/...), and as a result it is still referencing the file under /libs.

Could you make a small change under /libs to one of the files you modified (remember to undo), and see if that change takes effect?