Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

Assets Admin Search Rail missing

bkarel123
Level 2
Level 2

Running AEM 6.2, and when I go into Search form Assets Admin Search Rail is missing. It was there several weeks back is gone. Also when I search for anything within assets the right rail search box shows nothing but a search text box. To my knowledge I could not delete the form via touch UI, so am guessing something in CRXDE?

Any help is appreciated. Thank you.

3 Replies
kautuk_sahni
Community Manager
Community Manager

Can you please provide us with screenshot ? Or steps to reproduce this?

Also check if there is some Console error and error in AEM Error.log ?

~kautuk

ianl57732848
Level 1
Level 1

Hi,

I don't know if you have solved this issue yet; but I had the same issue and after comparing my prod and dev environments, I noticed this path was missing " /conf/global/settings/dam/search/facets/assets/jcr:content" in my dev environment for some reason. I created a package for that path and uploaded it to my dev instance and my issue was resolved.

Hopefully this helps you or others if they run into a similar problem.

davenichols79
Level 2
Level 2

Hi,

This exact same thing has happened to me.  The Assets Admin Search Rail has just disappeared and I only get the search text box on searches. 

Thanks to kautuksahni​ , I packaged up what I had on staging in:  /conf/global/settings/dam/search/facets/assets/jcr:content  , and uploaded it to production and it fixed this issue.

Scary why it would all of a sudden disappear like that, but at least there is a fix to it.

Hope this helps.