Boxes with question marks in deliveries

Avatar

Avatar
Boost 1
Level 1
jalejap52365997
Level 1

Like

1 like

Total Posts

1 post

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Boost 1
View profile

Avatar
Boost 1
Level 1
jalejap52365997
Level 1

Like

1 like

Total Posts

1 post

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Boost 1
View profile
jalejap52365997
Level 1

14-06-2019

When we build deliveries and proof them we are seeing boxes with question marks in our templates. This doesnt show when i preview in adobe only when i proof to outlook and gmail accounts. Has anyone experienced this and if so what have you done about it? It seems there is a problem with the code.

1772320_pastedImage_0.png

Replies

Avatar

Avatar
Give Back 5
Employee
ananya_kuthiala
Employee

Likes

58 likes

Total Posts

80 posts

Correct reply

39 solutions
Top badges earned
Give Back 5
Give Back 3
Give Back 10
Give Back
Boost 50
View profile

Avatar
Give Back 5
Employee
ananya_kuthiala
Employee

Likes

58 likes

Total Posts

80 posts

Correct reply

39 solutions
Top badges earned
Give Back 5
Give Back 3
Give Back 10
Give Back
Boost 50
View profile
ananya_kuthiala
Employee

14-06-2019

Hello jalejap52365997

Is it only happening with 2 mailboxes ? Once you open the email in gmail or outlook could you ensure all images are downloaded

Regards,

Ananya Kuthiala

Avatar

Avatar
Boost 250
Employee
ramon_bisswanger
Employee

Likes

266 likes

Total Posts

392 posts

Correct reply

192 solutions
Top badges earned
Boost 250
Affirm 100
Give Back 25
View profile

Avatar
Boost 250
Employee
ramon_bisswanger
Employee

Likes

266 likes

Total Posts

392 posts

Correct reply

192 solutions
Top badges earned
Boost 250
Affirm 100
Give Back 25
View profile
ramon_bisswanger
Employee

14-06-2019

Few questions:

What happens when you display the mirror page?

Did you try copy the inage url and then display it in the browser?

Are all images stored in Campaign?