Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

Export to PDF functionality not working in Campaign Classic

Avatar

Avatar
Give Back
Level 1
onem27750064
Level 1

Like

1 like

Total Posts

3 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Give Back
Boost 1
View profile

Avatar
Give Back
Level 1
onem27750064
Level 1

Like

1 like

Total Posts

3 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Give Back
Boost 1
View profile
onem27750064
Level 1

12-02-2021

Hi All,

 

We are facing an issue while exporting PDF Reports of Email deliveries since last month in Adobe Campaign Classic. While exporting it waits about 2-3 minutes to generate the report and then we receive a pop-up window for saving the file locally but file downloaded locally will be having null size (0KB size). This file doesn't holds any content and it can't be opened in of the pdf readers.

But on the other hand for the same email delivery we are able to export it as Excel. There is no pop-up error messages coming in Campaign rich-client console.

Note here we are able to export and download to Excel reports in both xlsx & ods format without any troubles

 

 pdf_issue.JPG

 

One strange behaviour is like we are able to get it saved locally in pdf format using the print option (using the circled print button).

 

From the application server logs we have noticed the below error message during this export.

2021-02-12 06:15:38.976Z 000075F1 00001210 1 error log XSV-350142 A problem occurred while creating the report: '[phantomJS]Unable to post to: https://xxxxx.yyyyy.com/report/me
ssageCenterExecutionTimes?__universe=reports&__securitytoken=%-------------************-------------------&_context=global&_reportLabel=Message%2520Center%2520processing%252
0time&_banimation=false\n'. (iRc=-53)

 

Current Campaign version: 9032 Gold Standard 11

 

We are not able to find any sultion for this issue from the past two months. Kindly help if someone of you have come across this starnge behaviour.

 

Thanks in advance.

 

--

Regards

Abin Cherish

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar
Give Back
Level 2
vraghav
Level 2

Likes

3 likes

Total Posts

10 posts

Correct Reply

3 solutions
Top badges earned
Give Back
Boost 3
Boost 1
Affirm 3
Affirm 1
View profile

Avatar
Give Back
Level 2
vraghav
Level 2

Likes

3 likes

Total Posts

10 posts

Correct Reply

3 solutions
Top badges earned
Give Back
Boost 3
Boost 1
Affirm 3
Affirm 1
View profile
vraghav
Level 2

18-02-2021

Hi Abin, The environment variable on the server side need to be set properly to invoke LibreOffice correctly. Please contact support if not done already

Answers (1)

Answers (1)

Avatar

Avatar
Establish
MVP
wodnicki
MVP

Likes

961 likes

Total Posts

1,090 posts

Correct Reply

509 solutions
Top badges earned
Establish
Affirm 500
Contributor
Shape 1
Give Back 100
View profile

Avatar
Establish
MVP
wodnicki
MVP

Likes

961 likes

Total Posts

1,090 posts

Correct Reply

509 solutions
Top badges earned
Establish
Affirm 500
Contributor
Shape 1
Give Back 100
View profile
wodnicki
MVP

15-02-2021

Hi,

 

Try switching htmlToPdf mode to wkhtmltopdf in instance conf:

 

Thanks,

-Jon