Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
Bedrock Mission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

SOLVED

"Something went wrong" error displayed while editing description of any document uploaded

Avatar

Not applicable

We are getting an error" Something went wrong" when editing the description metadata of a document. After this error if we click on any other options on workfront we are getting the error" Unsaved changes are there, do you want to continue". Anyone faced this issue before?

Topics

Topics help categorize Community content and increase your ability to discover relevant content.

1 Accepted Solution

Avatar

Correct answer by
Not applicable

Issue fixed by Workfront Development team! This is working fine now.

View solution in original post

9 Replies

Avatar

Community Advisor

this is the kind of error where my first troubleshooting steps are to delete cookies and cache or use a different browser... have you tried anything to troubleshoot on your end?

Avatar

Not applicable

Thanks Skye for the reply. Yeah, we have explored those options, like clearing cache and other browsers but having this issue for all users in the system

Avatar

Community Advisor

Have you reported it to the service desk already?

Avatar

Not applicable

Yeah raised a support ticket just few minutes ago....

Avatar

Community Advisor

sounds quite hairy! Let us know what they say 🙂

Avatar

Not applicable

I got an update that Development team is working on this issue to fix. will post the details after i get an update.

Avatar

Level 1

Looking forward to the update. We are experiencing the same issue.

Avatar

Not applicable

Good news! this issue was fixed by Workfront Development team.

Avatar

Correct answer by
Not applicable

Issue fixed by Workfront Development team! This is working fine now.