Move page wizard sometimes fails with error message

Avatar

Avatar

fionas76543059

Avatar

fionas76543059

fionas76543059

01-07-2020

hi folks,

Sometimes the  move page wizard fails ( usually when we change the page name and URL while staying in the same part of containment tree.)

There is a spinner for a while, then there is a dialog that says "failed to load".

This is an intermittent problem, many times it works fine.

 

I've looked in the logs when the error occurs and the only ERROR message I can see is the following

 

GET /content/versionhistory.thumb.48.48.png HTTP /1.1 ] org.apache.jsp.libs.cq.Page.thumb_png_jsp resource has no content . path=/content/versionhistory.thumb.48.48.png referrer is null

 

Does this mean anything ?

 

thanks

Fiona

 

 

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar

vanegi

Employee

Avatar

vanegi

Employee

vanegi
Employee

01-07-2020

 

There are some known issue reported to our engineering wherein moving the page in the same folder does not work in touch UI [next button is inactive].

 

Engineering team has fixed the issue in 6.5.4(CQ-4282307 | Page Move and Rename not working in Touch UI for a large set of content) via internal JIRA IDs CQ-4282943, CQ-4282307.

 

As a workaround, you can increase the size property of /libs/wcm/core/content/sites/movepagewizard/destination/field from 40 to 2000 and test this in a lower environment.

Answers (1)

Answers (1)

Avatar

Avatar

Vaibhavi

MVP

Avatar

Vaibhavi

MVP

Vaibhavi
MVP

01-07-2020

Hi @fionas76543059 , 

 

Please check the below article.

Work around for moving the page have mentioned here. 

https://experienceleaguecommunities.adobe.com/t5/adobe-experience-manager/unable-to-move-rename-asse...