Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
Bedrock Mission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

SOLVED

Issue in Publishing Custom resources in Adobe campaign Standard

Avatar

Level 2

I have created custom resource in ACS. But, During publish i am getting below error.

Please let me know the steps to resolve the issue as i am new to the ACS.

This one is bit urgent. Can anyone guide us to resolve this cache invalidation issue?

1442231_pastedImage_0.png

1 Accepted Solution

Avatar

Correct answer by
Level 10

Hi,

Did you find an answer to your problem? Custom resources can be a bit tricky. I'd suggest to:

1. check your resources for any misconfiguration or unwanted blank field (it can happen)

2. if that does not change, try recreating your resources from scratch

3. or, contact support to have your instance investigated.

Florent

View solution in original post

2 Replies

Avatar

Correct answer by
Level 10

Hi,

Did you find an answer to your problem? Custom resources can be a bit tricky. I'd suggest to:

1. check your resources for any misconfiguration or unwanted blank field (it can happen)

2. if that does not change, try recreating your resources from scratch

3. or, contact support to have your instance investigated.

Florent

Avatar

Level 2

Thanks Florent, We are able to resolve this issue with the help of adobe support. It was cache issue.

Regards,

Shyam