Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

SOLVED

Error Loding WSDL through SOAP UI 5.4.0

alwaysDigital
Level 2
Level 2

Hi All,

I am not able to open my simple wsdl file(Downlaoded) through SOAP UI. Getting below error:

WSDLException (at /definitions/message[1]/part): faultCode=UNBOUND_PREFIX: Unable to determine namespace of 'tns:NewInstance'.

Just wanted to setup SOAP project and test the connectivity with my Applcation.

Note - I am not using real server IP rather using address as below. Is this possible cause of exception.

https://xxxxxxxx.campaign.adobe.com

Any help will be appreciated.

1 Accepted Solution
alwaysDigital
Correct answer by
Level 2
Level 2

All,

I have fixed this issue.This issue was related to browser so I downloaded wsdl file from chrome and its working as expected.

View solution in original post

4 Replies
shrawans3153003
Employee
Employee

Hi,

Using address should not be any issue . Just wanted to know how did you downloaded the wsdl.

Did you follow the standard steps given in the documentaioni.e

https://docs.campaign.adobe.com/doc/AC/en/CFG_API_Web_service_calls.html

About web services

alwaysDigital
Level 2
Level 2

Hi,

Thanks for response!

I have followed the instruction from adobe tutorial:

https://cpcontents.adobe.com/public/newlearner/newlearner_e95c7ab8.html?i_qp_user_id=3153122&account...

Its quite easy and two step process. not sure what is the issue. Even tried with Adobe Sandbox environment but issue remains same.

And I used my own ID to login and download the xml.

alwaysDigital
Level 2
Level 2

Hi,

Thanks for response!

I have followed the instruction from adobe tutorial:

https://cpcontents.adobe.com/public/newlearner/newlearner_e95c7ab8.html?i_qp_user_id=31531 22&accountId=32503#/learningPr…

Its quite easy and two step process. not sure what is the issue. Even tried with Adobe Sandbox environment but issue remains same.

And I used my own ID to login and download the xml.

alwaysDigital
Correct answer by
Level 2
Level 2

All,

I have fixed this issue.This issue was related to browser so I downloaded wsdl file from chrome and its working as expected.

View solution in original post