Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

SOLVED

Email proofs not sending

MMOUIRE
Level 2
Level 2

Hi,

 

I'm having issues getting emails to proof for me. Is there a guide for the best practices for this?

 

Thanks

1 Accepted Solution
taciac
Correct answer by
Level 9
Level 9

Hello,

There are two possible ways to make it work:

1. Check the validation process – you must use the ‘Send a proof button’ and not ‘Send’. For more information the documentation is available here: https://support.neolane.net/doc/AC6.1/en/DLV_Creating_deliveries_Email_channel.html#Validating_the_c...

 2. To understand why the emails are not sent - consult the troubleshooting article about email delivery is here: https://support.neolane.net/doc/AC6.1/en/PRO_Troubleshooting_Email_delivery.html

Hope this helps,

Tacia

View solution in original post

4 Replies
taciac
Level 9
Level 9

Hello,

Which product are you using? 

Thank you,

Tacia 

MMOUIRE
Level 2
Level 2

Hi Tacia,

 

I'm using Adobe Campaign 6.1. When i go and send the proofs, they look like they are sending but never turn up.

Steps taken:

  1. Create a new delivery
  2. Load HTML into delivery
  3. Set language
  4. add subject line
  5. Select the seed list recipients.
  6. Click Analyze
  7. Click send

I do all this, nothing fails, but i don't get the mail I've sent to a number of people and different inboxes but none arrive.

taciac
Correct answer by
Level 9
Level 9

Hello,

There are two possible ways to make it work:

1. Check the validation process – you must use the ‘Send a proof button’ and not ‘Send’. For more information the documentation is available here: https://support.neolane.net/doc/AC6.1/en/DLV_Creating_deliveries_Email_channel.html#Validating_the_c...

 2. To understand why the emails are not sent - consult the troubleshooting article about email delivery is here: https://support.neolane.net/doc/AC6.1/en/PRO_Troubleshooting_Email_delivery.html

Hope this helps,

Tacia

View solution in original post

carlob47135339
Level 1
Level 1

Hi the second link on this answer is dead. We are experiencing the same problem, and have attached direct recipients and a proof list but no joy sending a proof, just give us '0' to send.