Webapp form :Log Response Not working

Avatar

Avatar
Contributor
MVP
Anita_p
MVP

Likes

119 likes

Total Posts

119 posts

Correct reply

29 solutions
Top badges earned
Contributor
Shape 1
Ignite 3
Ignite 1
Validate 1
View profile

Avatar
Contributor
MVP
Anita_p
MVP

Likes

119 likes

Total Posts

119 posts

Correct reply

29 solutions
Top badges earned
Contributor
Shape 1
Ignite 3
Ignite 1
Validate 1
View profile
Anita_p
MVP

31-03-2019

Hi,

I am unable to track the responses in Web App form even when the log responses option is checked in the properties of the page.

What cab be the reason?

Replies

Avatar

Avatar
Boost 5
Level 3
geoffreyl240454
Level 3

Likes

27 likes

Total Posts

47 posts

Correct reply

6 solutions
Top badges earned
Boost 5
Boost 3
Boost 25
Boost 10
Boost 1
View profile

Avatar
Boost 5
Level 3
geoffreyl240454
Level 3

Likes

27 likes

Total Posts

47 posts

Correct reply

6 solutions
Top badges earned
Boost 5
Boost 3
Boost 25
Boost 10
Boost 1
View profile
geoffreyl240454
Level 3

01-04-2019

Hi Anita,

Did you choose the log responses Library after option checked?

Did you re-publish the webApp after the modifications?

Thanks,

Geoffrey.

Avatar

Avatar
Contributor
MVP
Anita_p
MVP

Likes

119 likes

Total Posts

119 posts

Correct reply

29 solutions
Top badges earned
Contributor
Shape 1
Ignite 3
Ignite 1
Validate 1
View profile

Avatar
Contributor
MVP
Anita_p
MVP

Likes

119 likes

Total Posts

119 posts

Correct reply

29 solutions
Top badges earned
Contributor
Shape 1
Ignite 3
Ignite 1
Validate 1
View profile
Anita_p
MVP

01-04-2019

Hi Geoffrey,

Thank you for your response .

Yes I did republish the web app but can you please help me with the path where to check the log response Library after selecting from the properties ?

Regards,

Anita

Sent from my iPhone

Avatar

Avatar
Boost 5
Level 3
geoffreyl240454
Level 3

Likes

27 likes

Total Posts

47 posts

Correct reply

6 solutions
Top badges earned
Boost 5
Boost 3
Boost 25
Boost 10
Boost 1
View profile

Avatar
Boost 5
Level 3
geoffreyl240454
Level 3

Likes

27 likes

Total Posts

47 posts

Correct reply

6 solutions
Top badges earned
Boost 5
Boost 3
Boost 25
Boost 10
Boost 1
View profile
geoffreyl240454
Level 3

01-04-2019

You're welcome Anita,

After tick the "Log responses" field, you must have the "Library" field displayed in the "Properties" form:

1723088_pastedImage_0.png

Thanks,

Geoffrey.

Avatar

Avatar
Springboard
MVP
Florian_Courgey
MVP

Likes

93 likes

Total Posts

87 posts

Correct reply

19 solutions
Top badges earned
Springboard
Validate 1
Establish
Contributor
Ignite 1
View profile

Avatar
Springboard
MVP
Florian_Courgey
MVP

Likes

93 likes

Total Posts

87 posts

Correct reply

19 solutions
Top badges earned
Springboard
Validate 1
Establish
Contributor
Ignite 1
View profile
Florian_Courgey
MVP

01-04-2019

Hi,

You may also need to add a "Storage" activity, after the page:

20190401-115858-screenshot-1.jpg

Kind regards

Avatar

Avatar
Contributor
MVP
Anita_p
MVP

Likes

119 likes

Total Posts

119 posts

Correct reply

29 solutions
Top badges earned
Contributor
Shape 1
Ignite 3
Ignite 1
Validate 1
View profile

Avatar
Contributor
MVP
Anita_p
MVP

Likes

119 likes

Total Posts

119 posts

Correct reply

29 solutions
Top badges earned
Contributor
Shape 1
Ignite 3
Ignite 1
Validate 1
View profile
Anita_p
MVP

01-04-2019

Hey Geofreey,

Thanks but yeah library is in place but still it does not capture the responses.

Any additional set up to be done?

Avatar

Avatar
Contributor
MVP
Anita_p
MVP

Likes

119 likes

Total Posts

119 posts

Correct reply

29 solutions
Top badges earned
Contributor
Shape 1
Ignite 3
Ignite 1
Validate 1
View profile

Avatar
Contributor
MVP
Anita_p
MVP

Likes

119 likes

Total Posts

119 posts

Correct reply

29 solutions
Top badges earned
Contributor
Shape 1
Ignite 3
Ignite 1
Validate 1
View profile
Anita_p
MVP

01-04-2019

Thanks Florian. I did use the storage activity while creating the web app form/landing page but it does not capture the responses.

Avatar

Avatar
Boost 5
Level 3
geoffreyl240454
Level 3

Likes

27 likes

Total Posts

47 posts

Correct reply

6 solutions
Top badges earned
Boost 5
Boost 3
Boost 25
Boost 10
Boost 1
View profile

Avatar
Boost 5
Level 3
geoffreyl240454
Level 3

Likes

27 likes

Total Posts

47 posts

Correct reply

6 solutions
Top badges earned
Boost 5
Boost 3
Boost 25
Boost 10
Boost 1
View profile
geoffreyl240454
Level 3

02-04-2019

Hi Anita,

All seems good.

Is it possible for you to provide a package of the Web Application in order to control the settings?

Thanks,

Geoffrey.

Avatar

Avatar
Contributor
MVP
Anita_p
MVP

Likes

119 likes

Total Posts

119 posts

Correct reply

29 solutions
Top badges earned
Contributor
Shape 1
Ignite 3
Ignite 1
Validate 1
View profile

Avatar
Contributor
MVP
Anita_p
MVP

Likes

119 likes

Total Posts

119 posts

Correct reply

29 solutions
Top badges earned
Contributor
Shape 1
Ignite 3
Ignite 1
Validate 1
View profile
Anita_p
MVP

02-04-2019

Ho Geoffrey,

Well, its difficult to provide the package but do you mind telling me what exactly to check in and I can follow the same?

Regards,

Anita

Avatar

Avatar
Boost 5
Level 3
geoffreyl240454
Level 3

Likes

27 likes

Total Posts

47 posts

Correct reply

6 solutions
Top badges earned
Boost 5
Boost 3
Boost 25
Boost 10
Boost 1
View profile

Avatar
Boost 5
Level 3
geoffreyl240454
Level 3

Likes

27 likes

Total Posts

47 posts

Correct reply

6 solutions
Top badges earned
Boost 5
Boost 3
Boost 25
Boost 10
Boost 1
View profile
geoffreyl240454
Level 3

03-04-2019

Hello Anita,

No worries, here are few things to control:

- In the storage box: the root element must have the good Operation value (insert or update for example) and the fields must be ticked.

- In the webApp: the fill fields must be mapped with the database fields.

- In the preview: the debug mode must display the context with the values filled.

- Re-publish the web application.

Best Regards.

Geoffrey.