Expand my Community achievements bar.

Announcing the launch of new sub-community for Campaign Web UI to cater specifically to the needs of Campaign Web UI users!
SOLVED

Images not loading in branded Mirror Page URL

Avatar

Level 3

Hi,

 

I'm currently working on an Adobe Campaign Classic v7-hosted solution. This instance is used to send email communications to multiple different brands.

 

We have configured a different subdomain, a new recipient table, and a new target mapping, and created a new mirror page for the new brand.

 

But when we are sending the mailers and clicking on the view browser option the images are not loading.

 

Can anyone please help with the solution.

 

Thanks 

Topics

Topics help categorize Community content and increase your ability to discover relevant content.

1 Accepted Solution

Avatar

Correct answer by
Level 2

Hi @ratika ,

It can be due to SSL certs not configured for mirror page URLs, in that case you might need to reach out to campaign support or config team.

It can also be due to images not hosted not Adobe assets or AC > Resources > Online.

View solution in original post

2 Replies

Avatar

Correct answer by
Level 2

Hi @ratika ,

It can be due to SSL certs not configured for mirror page URLs, in that case you might need to reach out to campaign support or config team.

It can also be due to images not hosted not Adobe assets or AC > Resources > Online.

Avatar

Administrator

Hi @ratika,

Was the given solution helpful to resolve your query or do you still need more help here? Do let us know.

Thanks!



Sukrity Wadhwa