Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

SOLVED

Preview link for A/B test does not show updated content

benjamin776
Level 3
Level 3

Hello,

I created an A/B Test Activity on Standard where I have two experiences:

Experience 1: Update header and text on homepage

Experience 2: Redirect to new homepage

When I generate preview links, Experience 1 does not display the updated content.  Experience 2 successfully redirects.  Why is Experience 1 content not updating?

Thanks,

ben

1 Accepted Solution
ParitMittal
Correct answer by
Level 10
Level 10

Hi Ben,

It could be selectors issue . Are you using ID/css based selectors ?

Thanks & Regards

Parit Mittal

 

 

View solution in original post

6 Replies
ParitMittal
Correct answer by
Level 10
Level 10

Hi Ben,

It could be selectors issue . Are you using ID/css based selectors ?

Thanks & Regards

Parit Mittal

 

 

View solution in original post

ParitMittal
Level 10
Level 10

Hi Benjamin ,

 Are you still facing the issue. If yes, Please let us know if you are using ID/css based selectors ?. 

If your problem is resolved please let us know the solution for the same so that it can benefit the larger community.

Thanks & Regards

Parit Mittal

antonion5899760
Level 1
Level 1

Hi Parit,

           I am having a similar issue. I update the test in visual compositor and when I go to edit the test shows the changes. However, the changes are not reflected in the preview links.

Do you know what could be the problem.

Thanks.

ParitMittal
Level 10
Level 10

Hi ,

Difficult to say exactly what might be going on, I've seen varying cases. Here's what I'd check:

  • If you are not able to see the preview  (due to browser cache), try refreshing two or three times or copy the link and open it in new browser or new session.
  • You may need to "renew" the preview links
  • if the problem still persists, Can you please share your Adobe Target Account credentials as well as URL of the activity & experience  so that we can debug the issue at our end.

Regards

Parit

netxpressd44426
Level 1
Level 1

Also Adobe have changed the preview parameter. Make sure your website isn't striping this new one. So besides *at_preview* there is now *at_experience*