Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
Bedrock Mission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

SOLVED

WKND project is coming withour content.

Avatar

Level 2

I have followed the WKND project tutorial and successfully build the project but the content is not showing up. Upon checking the WKDN bundle in console it shows installed but not active and I can't activate it as it has few dependency errors. I have tried few options mentioned on internet but dont have any success to it.  And upon opening the page view as published it give me error as well.

Screen Shot 2022-03-31 at 3.34.12 PM.png

Screen Shot 2022-03-31 at 3.40.54 PM.png

1 Accepted Solution

Avatar

Correct answer by
Community Advisor

Hi @soniv, base on version number (1.1.1.SNAPSHOT) it looks that you are using latest version of WKND - from main branch. According to the documentation https://github.com/adobe/aem-guides-wknd#system-requirements you will need AEM 6.5 with SP10 or newer. 

I was able to reproduce this issue on my local machine, and fix it installing SP10. Below you can find direct link to SP10 on Adobe Software Distribution. On that page you will also find all other Service Packs.

Please install Service Pack 10 or later to solve the problem.

 

 

View solution in original post

2 Replies

Avatar

Correct answer by
Community Advisor

Hi @soniv, base on version number (1.1.1.SNAPSHOT) it looks that you are using latest version of WKND - from main branch. According to the documentation https://github.com/adobe/aem-guides-wknd#system-requirements you will need AEM 6.5 with SP10 or newer. 

I was able to reproduce this issue on my local machine, and fix it installing SP10. Below you can find direct link to SP10 on Adobe Software Distribution. On that page you will also find all other Service Packs.

Please install Service Pack 10 or later to solve the problem.

 

 

Avatar

Level 2

Hey @lukasz-m, Thanks for the help here.
The link to SP10 does not seems to be working. it leads to 404 page

Screen Shot 2022-04-01 at 9.12.30 AM.png