Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
Bedrock Mission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

SOLVED

We retail bundle issue in 6.3

vitis90
Level 4
Level 4

Hi,

I'm having this error in fresh AEM 6.3 install in the sample we-retail project. Anyway to resolve it?

bundle.PNG

1 Accepted Solution
Himanshu_Singhal
Correct answer by
Community Advisor
Community Advisor

Hi,

This could be an issue with the instance. Try to create another instance and see if it exist. Cos' when we start the fresh instance, we retail works fine.

To resolve this, you can try installing core components bundle. It might resolve this issue. But, as I said, this issue shouldn't be there at first place.

Regards,

Himanshu

View solution in original post

5 Replies
Himanshu_Singhal
Correct answer by
Community Advisor
Community Advisor

Hi,

This could be an issue with the instance. Try to create another instance and see if it exist. Cos' when we start the fresh instance, we retail works fine.

To resolve this, you can try installing core components bundle. It might resolve this issue. But, as I said, this issue shouldn't be there at first place.

Regards,

Himanshu

View solution in original post

smacdonald2008
Level 10
Level 10

This does not happen when you install AEM. Something must have been modified. I recommend installing a fresh instance and looking at that.

Ratna_Kumar
Community Advisor
Community Advisor

Yes, Install the fresh instance and see We Retail will work!! I didn't see this issue any time.

Thanks,

Ratna.

subrato_kha
Level 4
Level 4

Hi ,

I am also facing the same issue, but in my case the bundle comes to installed state when I am installing SP2 & CFP2.

Regards,

Subrato