Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

SOLVED

Unable to download Java SDK from Adobe Cloud

erics30421587
Level 1
Level 1

As per [Adobe | Announcement] Oracle JDK support for AEM We are required to download the Java SE 11 SDK from the Adobe site rather than Oracle.

The link provided in the Announcement is https://forums.adobe.com/external-link.jspa?url=http%3A%2F%2Fwww.adobeaemcloud.com%2F but when I login with my Adobe ID I am unable to use any of the features of the site or access anything to download the Java files.

I receive a message saying "You will be receiving an email shortly from Adobe with a link to login with your Adobe ID credentials." but no email has appeared.

Am I missing something? IS there someone I can contact to provide access to the correct Java files for use with AEM?

Thanks

1 Accepted Solution
erics30421587
Correct answer by
Level 1
Level 1

I tried to update my answer

Yes I tried Incognito mode with 2 different IDs with the same result.

I'll review the troubleshooting page and if that does not help then I'll raise a ticket

Thanks for your help!

View solution in original post

4 Replies
erics30421587
Level 1
Level 1

Thanks

But that results in a 404 Not Found. It goes to a "Sign in with your Adobe Id" screen for a second then straight to the 404 page.

The Not Found page looks to be the default 404 page

1858928_pastedImage_0.png

yanirac19051392
Employee
Employee

Hmm then perhaps it's an issue with your Adobe ID?  or Browser caching.  Perhaps try Incognito Mode or different browsers. 

Otherwise, you can raise a Daycare ticket if you have an immediate need for the files. 

More on Adobe ID Troubleshooting at [1]. 

[2] Adobe ID account sign-in troubleshooting

erics30421587
Correct answer by
Level 1
Level 1

I tried to update my answer

Yes I tried Incognito mode with 2 different IDs with the same result.

I'll review the troubleshooting page and if that does not help then I'll raise a ticket

Thanks for your help!

View solution in original post