The part "Users and Groups" in the section "Users and Security" of the tutorial "AEM Sites for Architects" does not work

Avatar

Avatar

software_engineer

Avatar

software_engineer

software_engineer

24-02-2021

Hi, 

The part "Users and Groups" which is located in the section "Users and Security" of the Lesson 1 ("AEM Implementation Essentials for Architect") of the tutorial "AEM Sites for Architects" does not work. Could someone fix it please? 

Thank you in advance for your help. 

 

PS. An update on 1.03.2021: Since I had reported this issue and another similar issue and received a reply that it is being worked on by the Experience League engineering team, the whole tutorial "AEM Sites for Architects" has stopped being available. I am starting to regret reporting it. I only hope that the tutorial will be made available again soon. 

 

PS2. A second update on 1.03.2021: The issue described in this question has been fixed, thank you!

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar

davidjgonzalezzzz

Avatar

davidjgonzalezzzz

davidjgonzalezzzz

26-02-2021

This is being worked on by the Experience League engineering team - if you see similar issues in other courses, they will all be resolved together as part of a larger fix.

 

Thanks for reporting!

Answers (2)

Answers (2)

Avatar

Avatar

Arun_Patidar

MVP

Total Posts

3.1K

Likes

1.2K

Correct Reply

883

Avatar

Arun_Patidar

MVP

Total Posts

3.1K

Likes

1.2K

Correct Reply

883
Arun_Patidar
MVP

25-02-2021

@kautuk_sahni could you please help here?

Avatar

Avatar

kautuk_sahni

Community Manager

Total Posts

6.0K

Likes

1.1K

Correct Reply

1.1K

Avatar

kautuk_sahni

Community Manager

Total Posts

6.0K

Likes

1.1K

Correct Reply

1.1K
kautuk_sahni
Community Manager

25-02-2021

@software_engineer Thank you for reporting this. I have asked the team to get this fixed.

-Kautuk