Expand my Community achievements bar.

Dive into Adobe Summit 2024! Explore curated list of AEM sessions & labs, register, connect with experts, ask questions, engage, and share insights. Don't miss the excitement.

RTE justify plugin not working in Dev Instance but working fine on my local

Avatar

Community Advisor

Hi,

 

In RTE, I am trying to justify content using the justify plugin. In the below gif, you can see that content gets aligned in RTE, but after dialog submission text alignment does not work. 

 

chrome-capture-2023-1-11.gif

However, the same code and RTE work fine in my local environment. It shows an error in the console whenever I click on the justify plugin.

MayurSatav_0-1676101756158.png

 

4 Replies

Avatar

Community Advisor

Hi @MayurSatav ,

 

 

 

After dialog submit, just try inspecting the HTML through browser element, do you see the style text-align:center added to the text? If yes, then it might be because of some other design/CSS overriding the center alignment.

 

Thanks,

Ritesh Mittal

Avatar

Community Advisor

That i already checked only empty style attribute is coming. But you can see under xdm:text that inline style for text align is appearing.

Sharing DOM with you.

 

 

 

 

<div class="cmp-text" data-cmp-data-layer="{"text-ad3342e4f1":{"@type":"aem-mysite-base/components/content/text","repo:modifyDate":"2023-02-11T09:29:54Z","xdm:text":"<h1 style=\"text-align: center;\">Lorem Ipsum</h1>\r\n"}}" id="text-ad3342e4f1">
    <h1 style>Lorem Ipsum</h1>
</div>

 

 

 

 

Avatar

Level 1

what is the fix for this issue? I am also facing the same issue.

Avatar

Level 1

Hi there! Did you solve this issue? At this moment I'm having the same issue!!