RTE issue with multifield in AEM 6.4.3

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 1
nikhil1986
Level 1

Likes

2 likes

Total Posts

5 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Ignite 1
Give Back
Boost 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 1
nikhil1986
Level 1

Likes

2 likes

Total Posts

5 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Ignite 1
Give Back
Boost 1
View profile
nikhil1986
Level 1

20-05-2020

I'm using RTE with Coral UI Multifield, and I'm having an issue with it. It's working fine in local AEM 6.4.3 instance but it's throwing following error in another AEM 6.4.3 instance on saving dailog.

 

The field dosen't support FoundationField#setName

 

Anybody else having this issue?

Replies

Avatar

Avatar
Establish
MVP
Veena_Vikram
MVP

Likes

484 likes

Total Posts

1,048 posts

Correct reply

121 solutions
Top badges earned
Establish
Coach
Contributor 2
Seeker
Ignite 5
View profile

Avatar
Establish
MVP
Veena_Vikram
MVP

Likes

484 likes

Total Posts

1,048 posts

Correct reply

121 solutions
Top badges earned
Establish
Coach
Contributor 2
Seeker
Ignite 5
View profile
Veena_Vikram
MVP

20-05-2020

@nikhil1986 Is this issue happening only in that one instance ? Can you check it in your DEV instance ? I doubt may be your instance has some issues. Try restarting it.

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 1
nikhil1986
Level 1

Likes

2 likes

Total Posts

5 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Ignite 1
Give Back
Boost 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 1
nikhil1986
Level 1

Likes

2 likes

Total Posts

5 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Ignite 1
Give Back
Boost 1
View profile
nikhil1986
Level 1

20-05-2020

Yes, this issue is only in one instance.

Avatar

Avatar
Establish
MVP
Veena_Vikram
MVP

Likes

484 likes

Total Posts

1,048 posts

Correct reply

121 solutions
Top badges earned
Establish
Coach
Contributor 2
Seeker
Ignite 5
View profile

Avatar
Establish
MVP
Veena_Vikram
MVP

Likes

484 likes

Total Posts

1,048 posts

Correct reply

121 solutions
Top badges earned
Establish
Coach
Contributor 2
Seeker
Ignite 5
View profile
Veena_Vikram
MVP

21-05-2020

Is it your local instance ? If so try restarting it .

Avatar

Avatar
Seeker
MVP
Suraj_Kamdi
MVP

Likes

148 likes

Total Posts

162 posts

Correct reply

42 solutions
Top badges earned
Seeker
Bedrock
Engage 1
Springboard
Validate 1
View profile

Avatar
Seeker
MVP
Suraj_Kamdi
MVP

Likes

148 likes

Total Posts

162 posts

Correct reply

42 solutions
Top badges earned
Seeker
Bedrock
Engage 1
Springboard
Validate 1
View profile
Suraj_Kamdi
MVP

22-05-2020

@nikhil1986 

Please share the code snippet/CRXDE package/gist file for multifield dialog.

So that it will help to resolve your issue.