Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
Bedrock Mission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

SOLVED

Resolved Segments in contexthub toolbar showing blank

Avatar

Level 2

I am trying to achieve personalisation in AEM 6.3. I am not able to see "Resolved Segments" in contexthub toolbar in my project. Whereas if I try in we-retail site, I can see "resolved segments" such as female,age-over-30, season-summer etc.

Can somebody help me why is it happening only in my project whereas it works fine in we-retail site? PFB attached snapshots.

Blank_resolved_segments.PNGWe-retail_resolved_segments.PNG

1 Accepted Solution

Avatar

Correct answer by
Level 2

Hi Scott (smacdonald2008),

The above article was very useful. I could debug the issue based on above example. Once I added below dependency, "Resolved segments" section was showing up correctly.

<sly data-sly-use.clientLib="/libs/granite/sightly/templates/clientlib.html"

     data-sly-call="${clientlib.all @ categories='we-retail.dependencies'}"/>

View solution in original post

4 Replies

Avatar

Level 10

Also - an internal Adobe person asked we post this:

Segments don’t show up as resolved unless they are associated with a test user, location or device by mapping a “trait”.

Avatar

Correct answer by
Level 2

Hi Scott (smacdonald2008),

The above article was very useful. I could debug the issue based on above example. Once I added below dependency, "Resolved segments" section was showing up correctly.

<sly data-sly-use.clientLib="/libs/granite/sightly/templates/clientlib.html"

     data-sly-call="${clientlib.all @ categories='we-retail.dependencies'}"/>