Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

SOLVED

Postconstruct calling twice - maven arch 23 - aem 6.5.4

sathyaprakasha2
Level 2
Level 2

Anyone faced this issue ? post construct calling twice

AEM 6.5.4
1 Accepted Solution
Nikhil-Kumar
Correct answer by
Community Advisor
Community Advisor

@sathyaprakasha2 - 
I saw your logs, I suspect it's something related to cq-editor.

Try reinstalling  cq-ui-wcm-editor-content-1.1.350.zip package in crx/packmgr and restart your AEM instance once.

View solution in original post

7 Replies
BrianKasingli
Community Advisor
Community Advisor

@sathyaprakasha2,

Can you please share more detail about this situation? Can we see your sling model implementation?

sathyaprakasha2
Level 2
Level 2
Hi Brain.. Juz one liner code PageManager pageManager; private static final Logger log = LoggerFactory.getLogger(TopNav.class); @PostConstruct protected void init() { log.info("topnavigation called"); }
sathyaprakasha2
Level 2
Level 2

Team , its not related to postconstruct  . pls see the below logs

 

2020-08-11 11:35:38.272 DEBUG [com.sample.aem.core.filters.LoggingFilter] request for /libs/cq/gui/content/editor, with selector null
2020-08-11 11:35:38.272 DEBUG [com.sample.aem.core.filters.LoggingFilter] request for /libs/cq/gui/content/editor, with selector null
2020-08-11 11:35:38.431 DEBUG [com.sample.aem.core.filters.LoggingFilter] request for /libs/granite/csrf/token, with selector null
2020-08-11 11:35:38.431 DEBUG [com.sample.aem.core.filters.LoggingFilter] request for /libs/granite/csrf/token, with selector null
2020-08-11 11:35:38.500 DEBUG [com.sample.aem.core.filters.LoggingFilter] request for /libs/cq/i18n/dict, with selector en
2020-08-11 11:35:38.500 DEBUG [com.sample.aem.core.filters.LoggingFilter] request for /libs/cq/i18n/dict, with selector en

BrianKasingli
Community Advisor
Community Advisor
Do you have two of the same components on within the page?
sathyaprakasha2
Level 2
Level 2
No..I have deleted all the components...its not related to particular component n all..
Nikhil-Kumar
Correct answer by
Community Advisor
Community Advisor

@sathyaprakasha2 - 
I saw your logs, I suspect it's something related to cq-editor.

Try reinstalling  cq-ui-wcm-editor-content-1.1.350.zip package in crx/packmgr and restart your AEM instance once.

View solution in original post