Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
Bedrock Mission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

SOLVED

Moving images in DAM not updating content references on content fragments

Avatar

Level 2

When an image in DAM is moved from folder 1 to folder 2, we see that the content pages with references to the images are updated but the content fragments are not updated. Is there a way to make sure that anytime an image is moved, the references of the image in Content Fragments are also updated? Thanks, Nikunj Jariwala

1 Accepted Solution

Avatar

Correct answer by
Employee

This is an open enhancement item with Adobe engineering. Please log a Daycare ticket and reference enhancement CQ-4271480 so that your company details can be associated with this enhancement request.

View solution in original post

3 Replies

Avatar

Correct answer by
Employee

This is an open enhancement item with Adobe engineering. Please log a Daycare ticket and reference enhancement CQ-4271480 so that your company details can be associated with this enhancement request.

Avatar

Level 3

@shunnar Is this request completed?

 

/content/dam/test/com/group/en/product-assets/images (all assets stored under this)

 

Now if you rename "images"  folder-> images-rename
it's not updating reference in content fragement.

 

if we rename internal folder i.e. product-assets -> product-assets-rename

it's updating the refence in content fragement.

 

please advise why the reference not updating when we rename folder images?