Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

Launcher doesn't work with process step

Avatar

Avatar
Validate 10
Level 3
vijayk87714775
Level 3

Likes

12 likes

Total Posts

81 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 10
View profile

Avatar
Validate 10
Level 3
vijayk87714775
Level 3

Likes

12 likes

Total Posts

81 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 10
View profile
vijayk87714775
Level 3

02-06-2019

Hi, For the dam asset modification, I've created a workflow (in AEM 6.2) along with launcher. When I trigger the workflow manually then it works fine. But, if I try to configure the same workflow in launcher then it's not getting triggered. Workflow contains a process step and nothing else. Inside the same workflow if I remove process step and add any OOTB step (like activate asset) then it's gets triggered using Launcher and I can see it in asset timeline. Any idea why this problem occurs? Anything am I missing here? Best regards, Vijay

Replies

Avatar

Avatar
Coach
Employee
jbrar
Employee

Likes

380 likes

Total Posts

868 posts

Correct Reply

283 solutions
Top badges earned
Coach
Establish
Give Back 50
Give Back 5
Give Back 3
View profile

Avatar
Coach
Employee
jbrar
Employee

Likes

380 likes

Total Posts

868 posts

Correct Reply

283 solutions
Top badges earned
Coach
Establish
Give Back 50
Give Back 5
Give Back 3
View profile
jbrar
Employee

03-06-2019

Most probably the launcher condition is not getting triggered. Setup a DEBUG logger on the following class to get more info:

com.adobe.granite.workflow.core

Avatar

Avatar
Validate 10
Level 3
vijayk87714775
Level 3

Likes

12 likes

Total Posts

81 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 10
View profile

Avatar
Validate 10
Level 3
vijayk87714775
Level 3

Likes

12 likes

Total Posts

81 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 10
View profile
vijayk87714775
Level 3

03-06-2019

Hi, I've checked that by debugging the code. I've a workflow in which one time I add OOTB step and another time process step. So, if OOTB step is added then condition is matched and launcher triggers the workflow. But, the same workflow with same condition doesn't triggers with process step. So, here, in this case, condition has nothing to do cos' it's same condition which works fine in one case but not in another. Not sure what else I could be missing here. Thanks, Vijay