Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

Hyperlink issue with URL having filter or search in URL in RTE richtext (AEM6.3.0)

Avatar

Avatar
Validate 10
Level 2
tushaar_srivastava
Level 2

Likes

8 likes

Total Posts

93 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 3
Ignite 1
Give Back 5
View profile

Avatar
Validate 10
Level 2
tushaar_srivastava
Level 2

Likes

8 likes

Total Posts

93 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 3
Ignite 1
Give Back 5
View profile
tushaar_srivastava
Level 2

30-12-2019

when you enter any value to HyperLink URL in RTE. click on save dialog (✓) and again reopen that dialog, author something, and check for the HyperLink URL will retain as is.

 

Problem is :  when we enter any value to HyperLink with search or filter in URL in RTE. click on save dialog (✓) and again reopen that dialog author something HyperLink URL will not visible or need to re-author HyperLink URL.

 

example : Suppose if we have to make Hyperlink like Test { with URL = www.test.com } reopen RTE select Hyperlink text we can see the www.test.com URL retain as is in RTE Test.

 

But when we have to make Hyperlink with some filter or search like Test  { with URL https://test.com/campaigns?type=2&filters={%22audience%22:{%22value%22:[2]}} }  reopen RTE select Hyper link text we can see the blank hyperlink URL or it get removed, not retaining that value "Test".

 

So, need help to get the solution to retain the hyperlink url with filter in second time authoring dialog.

Continuation of ForumQueri

 

@kautuk_sahni @Arun_Patidar 

AEM6.3.0 RTE Hyperlink issue Touchui dialog

Replies

Avatar

Avatar
Ignite 1
MVP
Ankur_Khare
MVP

Likes

159 likes

Total Posts

370 posts

Correct Reply

58 solutions
Top badges earned
Ignite 1
Validate 10
Validate 1
Give Back 50
Give Back 5
View profile

Avatar
Ignite 1
MVP
Ankur_Khare
MVP

Likes

159 likes

Total Posts

370 posts

Correct Reply

58 solutions
Top badges earned
Ignite 1
Validate 10
Validate 1
Give Back 50
Give Back 5
View profile
Ankur_Khare
MVP

30-12-2019

Most probably this is due to link checker could you please disable link checker from system console and check once.

Avatar

Avatar
Coach
MVP
Arun_Patidar
MVP

Likes

1,358 likes

Total Posts

3,228 posts

Correct Reply

918 solutions
Top badges earned
Coach
Contributor 2
Ignite 10
Give Back 700
Boost 1000
View profile

Avatar
Coach
MVP
Arun_Patidar
MVP

Likes

1,358 likes

Total Posts

3,228 posts

Correct Reply

918 solutions
Top badges earned
Coach
Contributor 2
Ignite 10
Give Back 700
Boost 1000
View profile
Arun_Patidar
MVP

31-12-2019

Hi Tushaar,

 

Did you tried adding pattern in xssconfig file?