Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

SOLVED

Folders not visible on Templates page at /libs/wcm/core/content/sites/templates.html/conf

poo21488
Level 2
Level 2

I created a new configuration of type Editable templates using Configuration Browser

http://localhost:4502/libs/granite/configurations/content/view.html/conf

When I try to look up the new folder in Templates (/libs/wcm/core/content/sites/templates.html/conf), I see only the We.Retail folder and not the new folder.

Screenshot of Configuration Browser:

1507109_pastedImage_2.png

Screenshot from Templates:

1507102_pastedImage_1.png

Can anyone help me with problem of new folder not getting displayed on Templates page?

1 Accepted Solution
poo21488
Correct answer by
Level 2
Level 2

Thanks Kautuk!

I'm using AEM 6.3.

The issue got resolved by re-indexing the page lucene index.

View solution in original post

4 Replies
Arun_Patidar
Community Advisor
Community Advisor

Hi,

Which AEM version are you using?

It could be a permission issue, could you please check permission /conf/ folder permission?

Thanks

Arun

kautuk_sahni
Community Manager
Community Manager

Just tested on the fresh AEM 6.4. I can see it.

1507578_pastedImage_1.png

1507577_pastedImage_0.png

Can you please check it once again? If problem persist then do share with us the steps to reproduce this and also the errors in AEM error.log.

-Kautuk

poo21488
Correct answer by
Level 2
Level 2

Thanks Kautuk!

I'm using AEM 6.3.

The issue got resolved by re-indexing the page lucene index.

View solution in original post

John_Berg_Ander
Level 1
Level 1

Also worked for me.

In crx/de

/oak:index/cqPageLucene

Set reindex=true

Save