Expand my Community achievements bar.

Radically easy to access on brand approved content for distribution and omnichannel performant delivery. AEM Assets Content Hub and Dynamic Media with OpenAPI capabilities is now GA.
SOLVED

Component is NOT visible in ?wcmmode=disabled mode

Avatar

Level 4

I have created a component, I can see the content rendered from that component in edit mode and by removing the editor.html. but when i am trying to see in View As Published mode by adding ?wcmmode=disabled in the url, it does not show my component on the page

My component code:

<sly data-sly-use.clientlib="/libs/granite/sightly/templates/clientlib.html">
  <sly data-sly-call="${clientlib.all @ categories='rsnipLegalDisclousure'}">
  </sly> 
</sly>
 
 
<div data-sly-use.myDataModel="com.site.myproj.core.models.RSNIPLegalDisclosureModel">
 
<div class="disclosure-list" data-disclosureList="${myDataModel.disclosureList}">
        <table>
        <tbody id="disclosure-tbody">
 
            <tbody>
        </table>
    </div>
 
</div>
 
<sly data-sly-use.template="core/wcm/components/commons/v1/templates.html"
data-sly-call="${template.placeholder @ isEmpty=!exists, classAppend='cmp-rsnipLegalDisclousure'}">
</sly>

 

monish_gavali_0-1717385942632.png

 

monish_gavali_1-1717385962390.png

 

How can i fix this issue so that i can see the content in all the modes ?

 

1 Accepted Solution

Avatar

Correct answer by
Community Advisor

@monish_gavali 

Please check the logs, if there is any errors when using ?wcmmode=disabled


Aanchal Sikka

View solution in original post

3 Replies

Avatar

Correct answer by
Community Advisor

@monish_gavali 

Please check the logs, if there is any errors when using ?wcmmode=disabled


Aanchal Sikka

Avatar

Level 4

It was failing to load because of js code written inside clientlib.

Avatar

Level 2

Is this Class getting appended as you mentioned here ?

data-sly-call="${template.placeholder @ isEmpty=!exists, classAppend='cmp-rsnipLegalDisclousure'}">

 If yes, the Clientlibs are loading? can you check in 'source' tab in browser?

Is the markup present on the page?

as mentioned by @aanchal-sikka , errors in logs?