Highlighted

Can't able to open in editor mode

Avatar

Avatar

kiranv40650953

Avatar

kiranv40650953

kiranv40650953

16-02-2018

Hi,I'm working on AEM 6.3. When i open site in edit mode blank screen is coming like below.

I have tried with We.Retail as well same issue. which means it may be any configuration issue.

http://localhost:4502/editor.html/content/we-train/en.html

1420251_pastedImage_1.png

If i remove editor.html

http://localhost:4502/content/we-train/en.html

1420255_pastedImage_5.png

One more issue was navigation not working  to access projects,sites etc

1420258_pastedImage_6.png

Could you help me regarding this.

Replies

Highlighted

Avatar

Avatar

Rima_Mittal

Avatar

Rima_Mittal

Rima_Mittal

16-02-2018

Did you try reading the logs? Are there any specific errors in the console?

Highlighted

Avatar

Avatar

Ratna_Kumar

MVP

Avatar

Ratna_Kumar

MVP

Ratna_Kumar
MVP

17-02-2018

Hi,

Can you please tell which java version you using for AEM 6.3.

Thanks,

Ratna Kumar.

Highlighted

Avatar

Avatar

kiranv40650953

Avatar

kiranv40650953

kiranv40650953

19-02-2018

Hi Ratna,

I'm using java 1.8

Thanks,

Kiran

Highlighted

Avatar

Avatar

kautuk_sahni

Community Manager

Total Posts

5.6K

Likes

961

Correct Answer

1.1K

Avatar

kautuk_sahni

Community Manager

Total Posts

5.6K

Likes

961

Correct Answer

1.1K
kautuk_sahni
Community Manager

19-02-2018

Please check the AEM error.log

Highlighted

Avatar

Avatar

kiranv40650953

Avatar

kiranv40650953

kiranv40650953

23-02-2018

Hi All,

Following issue was resolved. That was browser issue. I've cleared the history and tested. It is working fine.

Thanks for your support.