Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

SOLVED

Assets included via components are not appearing from Publisher

learner_monk
Level 2
Level 2

Hi Team,

 

I just created a brand new AEM project (referring to WKND Tutorial) and created one template, component and few sample pages. I have used my custom component along with few out of box core component to create pages.

After creating pages in author I tried “View as Published Page” option and everything looks good.

 

Once done, I started a brand new publisher instance on another port and installed newly created project on publisher instance. After installation of package on publisher I am noticing that assets referred via any of components, out of box or the custom is not appearing on page.

 

I verified and could see the node present from CRXDE of publisher and even logged in as admin to publisher to rule out any access conflict.

 

1102 TIMER_END{80,ResourceResolution} URI=/language-masters/en/myproject/abcdPage/_jcr_content/root/responsivegrid_2041874655/responsivegrid_1344640622/carousel/item_1587246455642.coreimg.png/1587841266885/carousel-replace-02.png resolves to Resource=NonExistingResource, path=/language-masters/en/myproject/abcdPage/jcr:content/root/responsivegrid_2041874655/responsivegrid_1344640622/carousel/item_1587246455642.coreimg.png/1587841266885/carousel-replace-02.png

 

I can see the assets for sample we retail pages referred in same way.

 

URI=/content/we-retail/us/en/_jcr_content/root/responsivegrid/carousel/teaser.coreimg.jpeg/1550495490312/running-woods-woman.jpeg resolves to Resource=JcrNodeResource, type=weretail/components/content/teaser, superType=null, path=/content/we-retail/us/en/jcr:content/root/responsivegrid/carousel/teaser

 

 

Please suggests, not sure what I am missing here.

Thanks!

1 Accepted Solution
learner_monk
Correct answer by
Level 2
Level 2

My bad..I realized after posting my question that initial root node - /content/WXYZ is missing for asset URL.

 

It seems by default project created JCR Resource Resolver Factory with mapping config and i have different root path for dam and sites pages.

View solution in original post

1 Reply
learner_monk
Correct answer by
Level 2
Level 2

My bad..I realized after posting my question that initial root node - /content/WXYZ is missing for asset URL.

 

It seems by default project created JCR Resource Resolver Factory with mapping config and i have different root path for dam and sites pages.

View solution in original post