Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

SOLVED

AEM SP 6.5.8 failed - can it be reinstalled?

Evan2048
Level 1
Level 1

I recently realized that there was trouble with the service pack 6.5.8 installation on our test author server. I found this because when I upgraded the uber jar I started to receive Jackson dependency errors. When I checked my Oak version, I see it is reporting 1.22.5 but when I check other servers where I've installed the SP, I see 1.22.6 and no Jackson dependency errors.


I've tried using package manager to reinstall the service pack. I didn't receive any messages in the error.log and the two discrepancies were not cleared up.

Can the service pack be reinstalled? I realize 6.5.9 is out now but would prefer to have all our servers running 6.5.8 for a little longer.

1 Accepted Solution
asutosh_jena
Correct answer by
Community Advisor
Community Advisor

Hi @Evan2048 

 

Yes you can re-install on the same instance again. Adobe suggest to re-start the instance before you proceed with upgrade for seamless experience.

Post upgrade also you should restart the instance once to ensure all the components are working as expected.

 

Thanks!

View solution in original post

2 Replies
ChitraMadan
Community Advisor
Community Advisor

Hi @Evan2048,

 

Since, you are able to install it successfully on other servers, I would suggest you to try to uninstall and re-install on the test server as well. Just make sure that no one is using that server, while the installation is going on.

 

Let us know, if you are still getting issues.

 

Thanks,

Chitra

asutosh_jena
Correct answer by
Community Advisor
Community Advisor

Hi @Evan2048 

 

Yes you can re-install on the same instance again. Adobe suggest to re-start the instance before you proceed with upgrade for seamless experience.

Post upgrade also you should restart the instance once to ensure all the components are working as expected.

 

Thanks!

View solution in original post