Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
Bedrock Mission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

SOLVED

AEM Service Pack 6.5.8 doesn't seem to install correctly

Avatar

Level 3

Hello All,

 

I'm running into an issue with my setup where when I try to install Service Pack 6.5.8 and it does not remove the Package Share Icon. I've tried several steps to see if I could rectify the situation on my own:

  1. Deleted and rebuilt crx-quickstart folder then uploaded service pack 6.5.8 for each step below
    1. Turned off all my extensions in chrome
    2. Chrome - Activated Development Inspector for service pack install 
    3. Switched to Incognito Mode in Chrome
    4. Tried Firefox Browser
  2. When I installed Service Pack 6.5.8 I also clicked the build button (after I installed it) thinking that might have something to do with it

Screen shot of my CRX Package Manager after step #2:

Screen Shot 2021-09-15 at 9.25.01 AM.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 Accepted Solution

Avatar

Correct answer by
Level 3

Hi @Asutosh_Jena_ 

Thank you for the reply. I reinstalled in Chrome in an Incognito Window and then checked the console and for some reason it worked this time?

 

Thanks for your help!

View solution in original post

6 Replies

Avatar

Community Advisor

Hi @judahlow 

 

Yes, it should be removed if you have successfully upgraded to 6.5.8.0

 

Please access the below URL and you can check which version of AEM you are currently running:

http://localhost:4502/system/console/productinfo

 

Thanks!

Avatar

Correct answer by
Level 3

Hi @Asutosh_Jena_ 

Thank you for the reply. I reinstalled in Chrome in an Incognito Window and then checked the console and for some reason it worked this time?

 

Thanks for your help!

Avatar

Community Advisor

@judahlow ,

 

Yes, it should be removed after installation of SP 6.5.8.

Please recheck the package again and try to forcly install package.

The icon should be removed from crx/de.

 

I tried in my local instance and I do not see Icon after I install the latest SP.

 

Thanks!!

 

Avatar

Level 3

Hi @Aruna_surukunta_ 

Thank you for your reply. I followed your instructions opened a Chrome Incognito window and forced my upload/install and then checked my system console to see if it installed and it did.

 

I appreciate you taking the time and assistance to move me along.

Avatar

Community Advisor

hi @judahlow ,

 

It is working as expected to me. Package share is removed. 

 

kishorekumar14_1-1631725995375.png

 

 

kishorekumar14_0-1631725948601.png

 

Avatar

Level 3

Thanks @Kishore_Kumar_ I managed to get it working this time within a Chrome Incognito window. As I stated above, I'd already tried that route, but, for some reason it worked this time? Finicky system AEM is.

 

Thank you!