Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
Bedrock Mission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

SOLVED

AEM Product info not getting updated

Avatar

Level 2

Hi,

I am using AEM 6.1 SP2 CFP5 and I installed latest CFP10 on to the server. The installation went fine but when I checked http://localhost:4502/system/console/status-productinfo page it still shows me below (with CFP5 instead of CFP10)

Installed Products

  Adobe Experience Manager (6.1.0.SP2-CFP5)

I restarted the server too but no luck. Can some help on this or seen similar issue and resolved it?

Thanks

Bipin

1 Accepted Solution

Avatar

Correct answer by
Administrator

I would recommend you to create a support ticket for this.

~kautuk

View solution in original post

4 Replies

Avatar

Administrator

Can you also check it on:

http://<host>:<port>/welcome

Or

http://<host>:<port>/libs/cq/core/content/welcome.html

Find-AEM-version.png

Is it correct there?

~kautuk

Avatar

Level 1

Same issue here. I feel like the cfp is installed and active since the new cfp fixes are applied, but the product name is just not updated. Welcome screen isn't updated as well.

Avatar

Correct answer by
Administrator

I would recommend you to create a support ticket for this.

~kautuk

Avatar

Level 1

I am having the same issue....

I have AEM 6.0 with SP2 + SP3 and still http://localhost:4502/system/console/status-productinfo

Adobe Experience Manager (6.0.0)

Same on the welcome screen as well...

But I can see the correct version of OAK on crxde