Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
Bedrock Mission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

SOLVED

AEM Launch is faling in preview mode

priydarshnas479
Level 2
Level 2

Hi, 

 

I am getting the below error while doing a preview of the AEM launch. Can anyone help?

 

org.apache.sling.api.SlingException: Cannot get DefaultSlingScript: org.apache.sling.api.SlingException: Cannot get DefaultSlingScript: org.apache.sling.api.SlingException: Cannot get DefaultSlingScript: org.apache.sling.api.SlingException: Cannot get DefaultSlingScript: org.apache.sling.api.SlingException: Cannot get DefaultSlingScript: org.apache.sling.api.SlingException: Cannot get DefaultSlingScript: org.apache.sling.api.SlingException: Cannot get DefaultSlingScript: org.apache.sling.api.SlingException: Cannot get DefaultSlingScript: Operands are not of the same type: the equality operator can only be applied to String, Number and Boolean types.

Cannot serve request to /content/launches/2021/02/04/2021_s_hp_marwk2spring/content/launches/2021/01/29/2021_s_hp_marwk1/content/launches/2021/01/19/2021_s_hp_febmarwk4personaday/content/launches/2021/01/07/2021_s_hp_febwk2presidentsday/content/launches/2020/12/02/2020_s_hp_decwk3mongiftingcode/content/launches/2020/11/20/2020_s_hp_decwk3gifting/content/launches/2020/11/03/2020_s_hp_novwk3blackfridaypreviewactual/content/launches/2020/10/09/2020_s_hp_nov_veteransday0/content/launches/2020/10/01/20201004_s_hp_octwk12searsdaysdynamic/content/launches/2020/09/14/20201004_s_hp_octwk12searsdays/content/launches/2020/07/04/20200705_s_hp_junewk5/content/shc/sears/us/en.html on this server

Topics

Topics help categorize Community content and increase your ability to discover relevant content.

6.5
1 Accepted Solution
priydarshnas479
Correct answer by
Level 2
Level 2

I think it was my one of component that was failing it and that was causing it. Removing the component resolved the issue. Now I know at least the culprit component.

View solution in original post

1 Reply
priydarshnas479
Correct answer by
Level 2
Level 2

I think it was my one of component that was failing it and that was causing it. Removing the component resolved the issue. Now I know at least the culprit component.

View solution in original post