Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
Bedrock Mission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

SOLVED

AEM 6.5 OSGI Configuration not responding when click

Avatar

Level 1

I have encounter this issue on my fresh install AEM 6.5 instances, when I navigate to "/system/console/configMgr" and click on any configurations, it wont response (which by right will show the configuration details).

 

Any advice on this?

1 Accepted Solution

Avatar

Correct answer by
Level 1

Thanks for the remind, so I found out is actually causing from the browser cache, is working now after I did a hard refresh.

View solution in original post

5 Replies

Avatar

Level 8

Could you go to /system/console/bundles and check whether all the bundles are active? 

Avatar

Level 1

I have checked, there's 4 active fragments bundles and the rest are in active state.

 

For your information, the 4 active fragments bundles are :
1. Adobe - XMPFiles Worker platform fragment linux

2. Adobe - XMPFiles Worker platform fragment macosx
3. Adobe - XMPFiles Worker platform fragment win
4. Day Communique 5 License Branding

Avatar

Community Advisor

@airlearnn Which AEM version you are using 6.5.** ? Are you seeing this issue with Author or Publisher?

 

Regards,

Raja 

Avatar

Employee Advisor

Can you check with the browser tools what exactly is happening?

Avatar

Correct answer by
Level 1

Thanks for the remind, so I found out is actually causing from the browser cache, is working now after I did a hard refresh.