Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
Bedrock Mission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

SOLVED

AEM 6.5.14 Icon not showing only in HTTPS Author instance

Avatar

Level 2

Hello everyone,

My AEM author instance doesn't show the icon on the starter page and also on the content page if i open it in Https.

fajarnugraha_0-1668484337220.png

if you look at the console it says "failed to decoded downloaded font" but if i open the font url directly it still downloads the font.

fajarnugraha_1-1668484366015.png

and this only happens on Https in author instance (for http the icon shows), for publishers it runs normally (the image below is the publisher with https).

fajarnugraha_2-1668484448276.png

in addition I use nginx as a https reverse proxy.

I have "Invalidate Caches", "Rebuild Libraries" and "Clear ClassLoader" but the icon still doesn't show.
I've also tried to re-install the service pack but it still the same.

 

thanks.

1 Accepted Solution

Avatar

Correct answer by
Level 2

problem has been resolved. the problem is in the CORS settings in the author instance.

Thank you

View solution in original post

2 Replies

Avatar

Community Advisor

Hi,

Can you please check error logs. maybe the clientlibs are not built properly.

Avatar

Correct answer by
Level 2

problem has been resolved. the problem is in the CORS settings in the author instance.

Thank you