Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
Bedrock Mission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

SOLVED

The content was not uploaded. Unable to upload content for article to PECS. [IN021] Select upload to try again.

Haeme_Ulrich
Level 4
Level 4

When I want to upload my own HTML article (exported with the WordPress PlugIn, packaged with HTML Article Packager) I get this error:

---

The content was not uploaded.

Unable to upload content for article to PECS. [IN021]

Select upload to try again.

---

I saw that I'm not alone with this error:

Re: Upload Error

Is there a solution? What I'm doing wrong?

Thanks

Haeme Ulrich

1 Accepted Solution
mikecyang
Correct answer by
Employee
Employee

Hi,

Are there any empty files within the exported HTML folder? Please link the exported HTML to mikey@adobe.com

View solution in original post

0 Replies
mikecyang
Correct answer by
Employee
Employee

Hi,

Are there any empty files within the exported HTML folder? Please link the exported HTML to mikey@adobe.com

View solution in original post

Haeme_Ulrich
Level 4
Level 4

Hi Mike

Yes, this was the case – I had empty files from the WordPress export in it. Could this also be the problem with the direct upload? See:

Error while publishing to the cloud (WordPress > DPS)

Thanks you so much

Haeme Ulrich

mikecyang
Employee
Employee

No, the issue with the other post was because of the request id (uuid) generated by the WordPress plugin didn't match our JSON schemas. I have followed up with Studio Mercury regarding that issue.

Haeme_Ulrich
Level 4
Level 4

Hi Mike

I know that this isn't an Adobe issue. But perhaps you could give me a hint for this error as well? GitHub Issue:

Failed. Could not perform action (push_entity). One of the parameters was invalid. · Issue #12 · Stu...

Thank you

Haeme

mikecyang
Employee
Employee

Hi Haeme,

That error isn't due to the plugin. The text you entered, "Author URL", isn't a valid value for the metadata field Author URL, you must enter an actual link to the author information or leave it as blank.

Best,

Mike

Haeme_Ulrich
Level 4
Level 4

Hi Mike

Thank you! Unfortunately I get still the same error (with a valid URL or with a blank field).

Best

Haeme

Haeme_Ulrich
Level 4
Level 4

Hi Mike

I tried the whole stuff on another WordPress installation at another hosting provider. It is running now. The issue now is that the articles are empty. I have to look with Studio Mercury about this issue…

Thanks

Haeme