Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

SOLVED

Rule Builder doesnt work, is there anything to check?

tomo_x
Level 4
Level 4

Hi,
I have trouble with my rule builder setting.
Could you let me know the point to check?

My consultant had set some rule builder in our SiteCatalyst report.
And I copied his setting into others rule builder, checked 'Test Rule Set' and it was successful.

But few days later, other rule builder of variables doesn't work that I never changed.
And now, I tried make new rule builder with another custom variables,
sample key was grouped successfuly on the rule setting window.
But return to rule builder page and click "test rule set" it is always starting test and said "

I think I had do wrong setting, so I want to know points to check.

Best Regards
Tomoko

1 Accepted Solution
jantzen_belliston-Adobe
Correct answer by
Community Manager
Community Manager

Can you post some screenshot of the rule builder. It's difficult to troubleshoot without see how the rule is setup. If you don't feel comfortable posting a screenshot, you can review the documentation here or contact Customer Care.

View solution in original post

1 Reply
jantzen_belliston-Adobe
Correct answer by
Community Manager
Community Manager

Can you post some screenshot of the rule builder. It's difficult to troubleshoot without see how the rule is setup. If you don't feel comfortable posting a screenshot, you can review the documentation here or contact Customer Care.

View solution in original post